| Chαяtreux a întrebat:

Ţi se dă o şansă. Poţi călători oriunde în trecutul tău, şi poţi schimba un lucru. Doar unul!
Care ar fi acela?

21 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sa nu existe relatia intre parintii mei ca sa nu aiba de suferit maicamea si nici eu sa nu ma fi nascut.

| morningstar a răspuns:

As fi schimbat pierderea cuiva drag.

| Chαяtreux explică (pentru morningstar):

Ai fi amanat-o doar happy

| morningstar a răspuns (pentru Chαяtreux):

Da...odata si-odata tot s-ar fi intamplat. Dar schimbarea ar fi fost momentul pierderii atunci.

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Hai ca mi-am amintit unul, cat de cat general.A-si face tot ce se poate sa scap de timiditate mai repede decat s-a intamplat, in "varianta originala"

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Nu pot alege un lucru.Sunt multe care le-as schimba.Fiecare e cel mai important dintr-un anumit punct de vedere. Poate prea multe pentru aici. Daca te intereseaza, iti spun in pm sau mess cum vrei tongue

| Wøodenpints a răspuns:

Probabil aş călători 4 ani în trecut şi m-aş gândi de 2 ori înainte să mă dau cu rolele pe o rampă mare şi udă.

| Chαяtreux explică (pentru Wøodenpints):

Au I don't want to see

| Wøodenpints a răspuns (pentru Chαяtreux):

Atunci am pierdut 3 dinţi.

Răspuns utilizator avertizat
| Wøodenpints a răspuns (pentru Sodom):

Neah, i-am înlocuit cu nişte chestii dintr-un material ce seamănă cu dinţii thinking

| Chαяtreux explică (pentru Wøodenpints):

Ohoooo. Eu pe la 4 ani m-am catarat pe o chestie foarte mare din fier si mi-a picat pe cap. Inca mai am cucui thinking de aceea n-o sa renut niciodata la breton

| Iubibilăă a răspuns:

Nu as schimba nimic.
Tu?

| BlackEyedGirl a răspuns:

M-as intoarce in clasa a 9-a si m-as purta altfel cu baiatul pe care il plac, nu as mai fi atat de insistenta cum am fost, din cauza asta acum nu mai vorbeste cu mine sad

| RalucaTyan a răspuns:

Probabil ca nu as mai fi dat la stiintele naturii. Dar tu?

| Chαяtreux explică (pentru RalucaTyan):

E un profil fain.
Eu? de unde sa incep? laughing

| RalucaTyan a răspuns (pentru Chαяtreux):

De unde vrei.

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru RalucaTyan):

Te cred.Tu vorbesti de facultate? In orice caz, si eu voiam sa dau la protectia mediului si acum imi dau seama ce prostie faceam de dadeam acolo

| RalucaTyan a răspuns (pentru GeorGEBlaCKRidER):

Si acum pe ce profil esti?

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru RalucaTyan):

Marketing.

| Marstin a răspuns:

M-aș întoarce nouă ani în trecut, unde mi-aș bloca toate emoțiile și aș deveni o păpușă auxiliară pentru cunoștințe.

Întrebări similare