Te cred.Tu vorbesti de facultate? In orice caz, si eu voiam sa dau la protectia mediului si acum imi dau seama ce prostie faceam de dadeam acolo
Nu pot alege un lucru.Sunt multe care le-as schimba.Fiecare e cel mai important dintr-un anumit punct de vedere. Poate prea multe pentru aici. Daca te intereseaza, iti spun in pm sau mess cum vrei
Hai ca mi-am amintit unul, cat de cat general.A-si face tot ce se poate sa scap de timiditate mai repede decat s-a intamplat, in "varianta originala"
Sa nu existe relatia intre parintii mei ca sa nu aiba de suferit maicamea si nici eu sa nu ma fi nascut.
M-as intoarce in clasa a 9-a si m-as purta altfel cu baiatul pe care il plac, nu as mai fi atat de insistenta cum am fost, din cauza asta acum nu mai vorbeste cu mine
Probabil aş călători 4 ani în trecut şi m-aş gândi de 2 ori înainte să mă dau cu rolele pe o rampă mare şi udă.
Neah, i-am înlocuit cu nişte chestii dintr-un material ce seamănă cu dinţii
Ohoooo. Eu pe la 4 ani m-am catarat pe o chestie foarte mare din fier si mi-a picat pe cap. Inca mai am cucui de aceea n-o sa renut niciodata la breton
Da...odata si-odata tot s-ar fi intamplat. Dar schimbarea ar fi fost momentul pierderii atunci.
M-aș întoarce nouă ani în trecut, unde mi-aș bloca toate emoțiile și aș deveni o păpușă auxiliară pentru cunoștințe.