| Mayar a întrebat:

Știti, vechi egipteni aveau o credință frumoasă despre moarte. Când sufletele lor ajungeau la intrarea în rai, paznicii le puneau două întrebări. Răspunsurile la acestea determinau dacă aveau voie să intre sau nu: "Ai găsit bucurie în viață?" "Viața ta a adus bucurie altora?"

Tu ce ai raspunde?

[stati calmi, nu vreau sa va omor rolling on the floor ]

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

""Ai găsit bucurie în viață?"" depinde cum privesti lucrurile. sunt totusi curios, daca ar zice careva nu la ce i-ar durea pe aia daca a fost el / ea bucuros in viata, gen " nu ai fost? in iad cu tine nenorocitule " sau ce laughing?

""Viața ta a adus bucurie altora?" " mamei mele, da. de restul chiar nu imi pasa, asa ca nu stiu.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

App. cand iti e foame, mananca si tu o fructa ceva( mai ales la ora asta ) dar nu din intrebare tongue

| Doub a răspuns:

Da si da.

| Mayar explică (pentru anonim_4396):

rolling on the floor))))

| Syndre a răspuns:

Da și da. Cred că e destul de greu să nu găsești nici-un motiv de bucurie în viață, problema e că mulți cred că bucuria e ceva stabil; în viață există urcușuri și coborâșuri. Odată ce ești conștient de asta devine mai ușor să-ți menții dispoziția și să treci prin moment nasoale, cât și să trăiești clipele fericite.

| Lawliet14 a răspuns:

Foarte interesant. Eu sper sa ajung la maturitate si sa fac mai multe pentru oameni. De obicei faci mai multe cand ai gasit bucurie in viata. Poti sa faci ceva fiind nefericit? Nu prea.

| RAY a răspuns:

Eu cand cand dau de femei dau de ambele

| Dariusuu a răspuns:

Aş răspunde aşa.

Yes, of course.(la ambele )