| Yamx a întrebat:

Toata clasa are boala pe mine.Azi m-am certat vreo 3 ore cu ei pe Facebook.Toti imi intorc spatele pentru ca le iau apararea fetelor din scoala care sunt mai timide, restrase, etc. Pai cum sa nu le iau apararea si sa-i nu-i bat pe aia cand vad ca idiotii se iau de ele, le bat sau le jignesc iar ele se intimideaza si raman paf? Sufera aiurea pentru niste needucati si mie ciuda de mor pentru ca sunt niste fete de nota 10 +. M-au scos din grup pe Facebook si mi se rupe dar cica :"nu mai fac parte din colectivul clasei, pentru ca nu sunt unita cu ei" la ce sa fiu unita? La batjocura? Dar fetele alea n-au suflet? Maine o sa fie mare scandal, deci ma gandeam sa-l chem pe director ca poate le scade nota la purtare. straight face

Voi ce ziceti? Sa-l chem? Cum ati proceda in locul meu?

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da trebuie sa-l chemi ca sa le puna capac, din pacate multa lume proasta e pe lumea asta si trebuie sa le punem punctul pe i.

| Ejay a răspuns:

Eu in locul tau nu as chema nici un director ca din cauza ta colegi vor avea mai mult de suferit. Si acum ce daca un coleg ii zice unei fete "ce faci pisi?" sau se baga in seama unei fete, e normal din punctul meu de vedere.Acum ca daca le bat sau le jignesc injurandu-le sau le agreseaza, e normal ca ele sa se duca la director si sa il raporteze pe X ca a facut ce a facut...nu tu ca colega.Sau daca nu iti convine poti sa te transferi din aceea clasa.

| superdorex a răspuns:

Deocamdata lasa-i sa fiarba in suc propiu, apoi daca vezi ca vor continua cu isdioteniile lor de prost gust atunci e cazul sa iei masurile care se impun! E de laudat gestul tau, sunt putini tineri care mai gandesc la aproapele sau, au uitat ce inseamna sa fii om, sa stii sa apreciezi calitatile si felul de a fi al unei persoane! Meriti toata stima pentru ceea ce faci, lumea e rea! Mult noroc si ai grija si de tine!

| wintermee11 a răspuns:

Este absolut normal si firesc sa iei apararea colegilor tai de scoala,timizi sau prinsi in dificultate, bravo! In opinia mea, cred ca este bine sa.ti faci prieteni printre cei care te ajuta si sunt alaturi de tine.Atata timp cat faci o fapta buna si esti convinsa 100% ca prin faptele tale ajuti, atunci mergi mai departe.Nu raspunde la violenta cu violenta si ramai indiferenta la sagetile pe care t.i le trimit colegii tai de clasa.In schimb, ce conteaza ca ai o multime de asa zisi prieteni pe facebook.nu inseamna nimic, crede.ma.Cat despre domnul director.nu,mai bine discuta cu dirigintele, el este direct raspunzator de comportamentul fiecarui elev din clasa respectiva.Multa bafta si.fa.ti prieteni dintre cei pe care.i ajuti, ar fi minunat! pa.pa

| Yamx explică (pentru Ejay):

Colegii sa sufere, n-au decat.De colegele respective imi pasa nu de ei.Cine a spus ca le zice "ce faci pisi?"? Am spus ca se iau de ele nu ca se DAU la ele.Nu au tupeu sa se duca la director. Dupa cum spuneam sunt retrase si timide, sunt foarte la locul lor si chiar daca respectivii le fac rau ele trec cu vederea pentru ca nu vor sa le creeze probleme.Dar eu vreau sa le fac rau pentru ca merita...winkingsi eu nu ma transfer ca nu am de ce.

| elasexygagica a răspuns:

In loc sa iti cauti gagic, sa te saruti sa faci sex, te apuci sa iei apararea la toate lasele plangacioase care nu situ sa se apere.penibil

| Yamx explică (pentru elasexygagica):

Am iubit, stai tu lin. happy

| Strwberrs a răspuns:

E absurd cum procedeaza copiii de la tine din clasa! efectiv absurd:-( Fetele acelea nu merita sa fie discriminate si nici tu de alfel. Discuta cu dirigintele despre faza asta; nu apela la director asa usor. Daca nu se potolesc inseamna ca au nevoie de help...