Eu unul dacă eram fată cred că mă sinucideam, la cât de greu se maturizează băieții. Ce promisiunea nirvanei, raiului din facultate, când am cu cine vorbi. Având în vedere că sunt și fete/femei ceva mai masculine, pe lângă alternativa bărbat un dildo sau strap-on nu ar fi sunat rău deloc. Pe bune că nu înțeleg tipele care nu sunt bisexuale. Au și ele specimenele lor, dar totuși parcă după prima tinerețe sunt ceva mai "complete". Nu mai vorbim de timpuri când femeia stătea la cratiță și bărbatul aducea banii, o futea și se culca.
Să asist la așa o scenă aș savura-o, firește. Aș zâmbi, apoi aș merge și mi-aș săruta iubita. După care m-aș întoarce la cealaltă și i-aș zice că are gust bun.
Cum a/ti reactiona daca v/ati vedea iubita sarutand o fata? Ce v/ar trece prin cap?
Si daca nu ai iubita ce sa raspunzi, eu nu cred ca exista fete fidele, serioase, sincere desi nu as spune nimic
Hai ma ca e cineva pentru toata lumea. Crede/ma cand iti zic asta.
Desigur ca da, in Germania exista destule dar eu sunt in Timisoara
Pleaca in Germania atunci, ce te retine?
As zbura acum in tara mea paterna dar nu pot momentan
Lasa ca pleci tu singur cand baga astia euro in ROmania
Se va duce EURO in jos de tot, si asa Germania a pierdut mult cu trecerea la euro asta mai ne lipseste inca o o greceie
Si in Italia a facut prapad aceasta moneda. Nu vreau sa imi imaginez ce o sa faca din Romanica.
Italia mafia, hotie, prostitutie, droguri nu ma mir, este o tara ca Romania
Spune si tu "Ménage à Trois". Atata am invatat si eu din excursia la Paris .
Eu nu am învățat nimic că nu am bani de Paris dar acel trois cred că spune ceva destul de sugestiv xD. Nu e cum nu aș fi propus asta deja cuiva.
ce este așa ieșit din comun?
M-am pupat și eu cu vreo 2, 3 fete la viața mea. o experiență kinky. Nu este ca și cum te îndrăgostești de tipa respectiva.
Fetele sunt un mister pentru baieti si sunt greu de inteles, de asta multe intrebari li se adreseaza
N-am patit. Daca nu e bisexuala, as considera c-a fost o joaca, daca mai vad atunci incep sa-mi pun semne de intrebare. Nu mi-ar pica ok.
Acelasi sentiment pe care l-as fi avut daca se saruta cu un baiat.
Totusi, intr-un fel mai diferit.
As fi probabil mult mai ingaduitor si calm, pentru ca, lesbiana fiind, a ales sa stea cu mine ca sa nu fie luata la batjocura de oameni.Stilul de viata straight este cel mai sigur mod de viata.Restul e hardcore,"in tara lui Eminescu si a lui Brancoveanu"(sarcasm,folosindu-ma de citatul underground al homofobului oficial al Romaniei,Vadim Tudor,totusi, mort)
Fara sa isi mai poata ascunde homosexualitatea si fara sa o mai poata tine in frau, este atrasa de fete ca de un magnet, astfel cedeaza limitarii sociale si atinge fericirea, care nu ma include pe mine.
Si foarte bine face.
Toate prietenele mele se sărută între ele şi se şi pozează, cică e de distracţie.
"intre ele". Sa inteleg ca pe tine te evita?
Mi-e scârbă
Esti si lesby badgril?
Văd că cu vremurile tot avansează, când eram eu în școală erau simple îmbrățișări, acum au început să se lingă. Fiind totul din distracție, mă întreb ce urmează.
Sincer îmi vine să vomit numai când mă uit la ele.
Pe tine numa badboys te sarut badgril, dar cu tine e periculos
Muşc
Mandruto mie mi frica, imi bate inima tare cand te citesc
Bate corazonu
Eh, asa sunt vremurile. Cand eram eu la scoala in Ro abia vedeai 2 3 cupluri ( ma refer in a 7a ) in a 8 in Italia, nimic, la liceu toata lumea avea . Acum deja din clasa a 5 au toti iubite si iubiti. Cand o sa avem noi copii o sa apara relatiile din gradinita.
Chiar mi-aș dori o parteneră bisexuală...Plus că am și fantezia aia în 3, adică eu, ea și încă una, nu unul
Ollyshor întreabă: