| Hikari a întrebat:

Toate necazurile pe care le ai sunt date de Dumnezeu?

6 răspunsuri:
| Mangustă a răspuns:

Da, daca cumva iti rupe un tigan semiobez mana cu o sabie pentru ca te-ai luat de fi-su sa stii ca totul a venit de la dumnezeu.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Necazurile sunt date de la Dumnezeu, poti zice si asa, noi trebuie sa iL laudam si in furtuna.
Dumnezeu ne slefuieste, ne trece prin incercari slefuindeu-ne ca pe un diamant, sa stralucim.
Cu cit treci mai mult prin incercari cu atat devii mai puternic, avindu-L pe Dumnezeu de partea ta.
Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare.
Isaia 41:10

| M25M a răspuns:

Lucrurile bune si lucrurile mai putin bune din viata noastra nu implica nici o entitate atotputernica, ci doar principiul cauza efect. Pe sistemul "S**t happens- trebuie ori sa anticipam ori sa ne descurcam cu necazurile care vin asupra noastra. Nu sa atribuim entitatilor imaginate de noi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Necazurile sunt ''rodul'' actiunilor si deciziilor noastre. Nu implica nici-o entitate imaginara, sau zeu, cum vrei sa-i spui. Orice cauza are si un efect.

| EuDoru a răspuns:

Eu cred ca fiecare om are destinul"scris"Ce trebuie sa se intample se va intampla.Ca exemplu cu accidentele auto, atunci cand masina se loveste de un copac.De ce nu a trecut cu 15 cm pe langa copac si de fiecare data intra direct in el.DESTINUL OMULUI NU POATE FI SCHIMBAT!