E adevărat, doar că e destul de greu să faci numărul de monede monezi, mai ales că ele expiră la un moment dat.
Exista utilizatori care au primit premiile, dar trebuie sa fii foarte activ.
monezile expira dupa 6 luni si nu se mai pun la numaratoare cand sa cumperi ceva.
Mda, ar trebui să mai reducă din numărul lor sau să ofere mai des la răspunsurile bune, pentru că sunt mulți useri care dau răspunsuri bune ce chiar merită astfel de aprecieri.O altă chestie ar fi să nu mai expire.
E foarte adevarata, doar ca sunt cativa ani de cand moderatorii nu mai ofera acele monede.
O da, știu că acum ceva timp dădeau premii la userii activi, campionul zilei, anului.
Probabil premiile erau atractive in trecut.In prezent pe mine ma lasa rece orice are un logo al unui site, al unei firme, ong sau tot ce vrei, fie ca sunt tricouri, cani pixuri, sepci, sacose de textil, orice.
Da,inteleg ce spui. Nici eu nu sunt obsedata dupa logo-urile firmei, ONG-urilor ca altii. E doar un mod de a prezenta identitatea produsului, serviciului, calitatea, profesionalismul si cam atat. Produsele personalizate in schimb la diverse magazine care personalizeaza obiecte, unicatele in editie limitata si-s fabricata ca lumea valoreaza mult mai mult!
Exact.Plus, tind sa cred ca toate astea cu logo sfarsesc eventual intr-un second hand sau la gunoi.Mereu le vad pe rafturi cand intru in sh-uri.Prietenul meu are o cana care zici ca e cu firma unei farmacii, scrie ceva in poloneza pe ea.
Mai merg si eu la sh-uri. Au produse destul de bune pe cat de subestimate si dezapreciate sunt de majoritatea. Cand spui ca ti-ai cumparat o bluza frumos colorata sau cu design ce nu se mai gaseste in zilele noastre de la second hand esti din start penalizat cu o observatie de genul "nu mai cumpara de acolo ca nu e bine, nu stii cum le iei". Zici ca le iei infectate cu ebola. Exista sistemul "te uiti, vezi ce merita cumperi, ce nu, treci mai departe ca doar nu esti handicapat!"
Depinde, in ultimii ani eu am observat prin jur si pe internet ca obiceiul a redevenit popular, mai ales in randul adolescentilor, si nu mai este privit cu sila ca inainte.E drept ca preconceptii aiurea vor tot exista oricum. Favorita mea e aia care zice ca hainele astea sunt vampiri energetici sau ca aduc raul altora in casa ta. Who cares, e mai eco, mai ieftin, mai fain.