| gabriielaaa a întrebat:

Toți nu stim ce e bine să votăm la referendum. Si din câte am văzut toți nu stiu să spună paritilor ce explicație să dea copilor despre doi bărbați sarutandu-se sau doua femei.
Cum să îi spui coplului că asa e normal si de rii vor pot sa nu mai fie ce sunt si să îsi schimbe sexul.Pe asta am auzit-o la stiri. Numai prosti e vorba de atragerea față de sexul asemănător si faptul ca ei vor o altfel de familie si relație față de cea tradițională. Voi ce părere aveți si ce explicație veți da copiilor?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa-i spun adevarul ca acei oameni sunt asa cum sunt, dar sa nu facã cum fac ei deoarece e gresit. Si aici intervine psihologia inversa, daca ii spun ca nu e bine, o s-o faca Oricum. Doar ce-or stii niste copii de 3-11 ani

| romeo78 a răspuns:

E o mare dezinformare privind referendumul!
Nu e vorba de a spune dacă suntem sau nu cu LGBT, familia tradițională sau altele.
E vorba ca o lege aflată în codul civil referitoare la definiția familiei ca o uniune între un bărbat și o femeie, să devină lege constituțională, căci în prezent definiția familiei în constituție e ambiguă și lasă loc de interpretare!
Atât ni se cere la referendum: "Dacă suntem de acord cu trecerea legii organice privind definiția clară a familiei în Constituția României."
Nimic în plus sau referitor la altceva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce explicație să dau și de ce? Se votează cu totul altceva decât se vorbește la televizor. Nu se votează gay care se țin de mână, nu iubire, se votează instituția căsătoriei.
Dacă eu merg acum și mă țin cu un alt bărbat de mână șî mă ling cu el pe stradă să ne vadă toți, și copiii voștri, și bătrânii și mai știu cine dracu', ce treabă are cu referendumul?

| Holiday a răspuns:

E exact genul de referendum la care ar trebui sa stam toti acasa. In primul rand ca, presupunand ca s-ar vota modificarea, in 10-15 ani o sa avem alt referendum ca sa-l corectam pe asta, in al doilea rand momentul este unul inoportun, avand de fapt miza politica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Holiday):

Cam știi cu ele

| RAY a răspuns:

Fiecare om are dreptul la fericire, iubire, nu am copii, daca as avea copii le as explica= iubirea nu tine de ce consideram noi normal

| Emma30555 a răspuns:

Mai bine nu votezi