E o mare dezinformare privind referendumul!
Nu e vorba de a spune dacă suntem sau nu cu LGBT, familia tradițională sau altele.
E vorba ca o lege aflată în codul civil referitoare la definiția familiei ca o uniune între un bărbat și o femeie, să devină lege constituțională, căci în prezent definiția familiei în constituție e ambiguă și lasă loc de interpretare!
Atât ni se cere la referendum: "Dacă suntem de acord cu trecerea legii organice privind definiția clară a familiei în Constituția României."
Nimic în plus sau referitor la altceva!
Ce explicație să dau și de ce? Se votează cu totul altceva decât se vorbește la televizor. Nu se votează gay care se țin de mână, nu iubire, se votează instituția căsătoriei.
Dacă eu merg acum și mă țin cu un alt bărbat de mână șî mă ling cu el pe stradă să ne vadă toți, și copiii voștri, și bătrânii și mai știu cine dracu', ce treabă are cu referendumul?
E exact genul de referendum la care ar trebui sa stam toti acasa. In primul rand ca, presupunand ca s-ar vota modificarea, in 10-15 ani o sa avem alt referendum ca sa-l corectam pe asta, in al doilea rand momentul este unul inoportun, avand de fapt miza politica.
Fiecare om are dreptul la fericire, iubire, nu am copii, daca as avea copii le as explica= iubirea nu tine de ce consideram noi normal
VrRos05 întreabă: