Dupa personalitate as spune eu...de exemplu un de 12 ani gandeste diferit de unu de 30 de ani... Dar pot fi prieteni cu conditia de a respecta felul de gandire al celuilalt...
BinentelesNu conteaza varsta.Eu am 15 ani si am unele prietene de 18-19 ani Si ma inteleg foarte bine cu ele
Sigur ca da, un plus de experienta nu dauneaza la nimeni.Am prieteni mult mai tineri ca mine chiar pe acest site.
Crezi ca mai conteaza varsta? Sti ce-i interesant... In viata de zi cu zi, daca intalnesti pe cineva mai mare ca tine cu vreo... 20 de ani, automat i te adresezi la persoana II, pl. Insa aici, toata lumea e la "pertu".
Deci, putem fi prieteni cu totii .
Da normal, varsta este un punct in plus intr-o prietenie, se pot da sfaturi mult mai folositoare...si ai de invatat multe de la oricine!
DA! toti putem sa fim prieteni indiferent de varsta, daca ai norocul sa ai un prieten mai in varsta consider ca esti un om bogat.Retineti nu prieteni din astia care toata ziua stau la crasma si la munca ioc.Mai vine acasa si nu-i place mancare si isi bate nevasta si copii.
La ce ar conta varsta? Si eu credeam asta, dar acum mi-am dat seama ca nu conteaza chiar deloc!
Binenteles... chiar aici pe site, suntem prieteni de varste diferite, de la mic la mai mare
Sigur ca da. Putem invata unii de la altii.Nu conteaza varsta atata timp cat persoanele se inteleg.
Da.Se poate. Pentru-ca toti putem invata uni de la alti... Chiar si noi cei cu mai multe "primaveri" invatam multe de la voi. Poate e greu de crezut dar este asa.
"Personalitati diferite", mi-a placut descrierea asta, dar unii sunt mai impulsivi, vorbesc "anapoda", nu tin cont de parerile celorlalti. Dacă suntem împăciuitori, nu vom tolera şi nu ne vom implica în lucruri care ar putea ‘despărţi prieteni apropiaţi’, cum ar fi calomnia (Cel ce umblă cu intrigi stârneşte mereu vrajbă, iar calomniatorul îi desparte pe prietenii apropiaţi.) Poti fi prieten chiar cu totoate persoanele? Scuzele mele, pentru ca la intrebarea principala mai pusesem niste pcte dupa, la "indiferent de varsta..." mai bine puneam etc.
anonim_4396 întreabă: