Buna eu cred ca este adevarat probabil a vrut sa iti dea un semn ca sau facut sapte ani de cand a murit.
Multumesc mult, este singurul/singura care a raspuns la intrebare
Nu ai pentru ce, chiar daca multa lume mar crede nebuna mi sau intamplat si mie cateva chesti de genul
Iti repet ce i-am zis si lui BETTYNA: iti multumesc de raspuns, insa este pe langa subiect.ok.acele 2 randuri pe care li`ai citit, le crezi sau nu adevarate? >>> asta e ce te-am intrebat, nu cate randuri ai citit
Poate e adevarat ce ti s-a intamplat. si mamei mele i s-a intamplat tot asa : dupa sapte ani ce a murit bunicul (tatal ei), eu nu existam, statea in camera si citea si brusc candelabrul incepe sa se clatine foarte tare, apoi pur si simplu a zburat pana la piciorul ei draperia, apoi toate jucariile fratelui meu (el exista) au zburat peste ea. deci cred ca e adevarat.
E bine daca crezi
deci as fi o buna autoare de SF`uri?
Ce am spus acum 5 minute cu mama chiar este adevarat
Te cred
Ti se pare frumos? ce anume?
Toata povestea.Este o compunere frumoasa chiar daca cel mai probabil este fantezista.Totusi,pentru ca s-ar putea sa existe o boaba de adevar in aceasta, si pentru copilul din mine, tind sa cred ca e adevarat ^^
Bine, acum pentru toata lumea: nu este nici copiata de undeva si nu este nici o compunere(pentru scoala).eu am inventat-o acum si m-am gandit sa va intreb ce parere aveti, daca credeti ca este adevaratasi dupa cum vedeti m-am si chinuit sa scriu cu diacritice(mi-a trebuit o jumatate de ora)
VA MULTUMESC MULT (DIN NOU) TUTUROR!
Buna, in primul rand te sfatuiesc sa inveti sa scrii corect, si tu esti chiar o copila...ce-i asta ti-a dat la scoala o compunere de facut si te-ai gandit so imparti cu TPU ...Asta-i buna bravo ai imaginatie!
Mersi de raspuns, insa e cam pe langa subiect. repet: CREZI SAU NU CA ESTE ADEVARAT?
(alta intrebare, la care, daca nu vrei, nu trebuie sa raspunzi.ai citit-o toata macar?)
Da, sa stii chiar am citit-o de curiozitate o poveste draguta. Si nu cred ca este adevarat.
bye bye
Vezi, ca se poate si cu frumosul? ce era asa de greu? puteai sa spui asa de la inceput
oricum, eu chiar iti multumesc ca mi-ai impartasit parerea ta