Buna eu cred ca este adevarat probabil a vrut sa iti dea un semn ca sau facut sapte ani de cand a murit.
Buna, in primul rand te sfatuiesc sa inveti sa scrii corect, si tu esti chiar o copila...ce-i asta ti-a dat la scoala o compunere de facut si te-ai gandit so imparti cu TPU ...Asta-i buna bravo ai imaginatie!
Mersi de raspuns, insa e cam pe langa subiect. repet: CREZI SAU NU CA ESTE ADEVARAT?
(alta intrebare, la care, daca nu vrei, nu trebuie sa raspunzi.ai citit-o toata macar?)
Iti repet ce i-am zis si lui BETTYNA: iti multumesc de raspuns, insa este pe langa subiect.ok.acele 2 randuri pe care li`ai citit, le crezi sau nu adevarate? >>> asta e ce te-am intrebat, nu cate randuri ai citit
Da, sa stii chiar am citit-o de curiozitate o poveste draguta. Si nu cred ca este adevarat.
bye bye
Multumesc mult, este singurul/singura care a raspuns la intrebare
Vezi, ca se poate si cu frumosul? ce era asa de greu? puteai sa spui asa de la inceput
oricum, eu chiar iti multumesc ca mi-ai impartasit parerea ta
Nu ai pentru ce, chiar daca multa lume mar crede nebuna mi sau intamplat si mie cateva chesti de genul
Toata povestea.Este o compunere frumoasa chiar daca cel mai probabil este fantezista.Totusi,pentru ca s-ar putea sa existe o boaba de adevar in aceasta, si pentru copilul din mine, tind sa cred ca e adevarat ^^
Bine, acum pentru toata lumea: nu este nici copiata de undeva si nu este nici o compunere(pentru scoala).eu am inventat-o acum si m-am gandit sa va intreb ce parere aveti, daca credeti ca este adevaratasi dupa cum vedeti m-am si chinuit sa scriu cu diacritice(mi-a trebuit o jumatate de ora)
VA MULTUMESC MULT (DIN NOU) TUTUROR!
Poate e adevarat ce ti s-a intamplat. si mamei mele i s-a intamplat tot asa : dupa sapte ani ce a murit bunicul (tatal ei), eu nu existam, statea in camera si citea si brusc candelabrul incepe sa se clatine foarte tare, apoi pur si simplu a zburat pana la piciorul ei draperia, apoi toate jucariile fratelui meu (el exista) au zburat peste ea. deci cred ca e adevarat.