Buna poate fi vorba de un spirit care cauta elucidarea mortii sale? poate e vb de o femeie care a murit in conditi neelucidate, accident de masina, e posibil orice, trebuia sa va inchinati si sa ziceti tatal nostru, pentru odihna vesnica a acelui suflet ratacit.
Pai daca era întuneric nu puteai vedea prea multe chesti cum ar fi ''faţa şi picioarele'', şi poate ai văzut pe altcineva pe trotuar, şi chiar sunt unii oameni care stau nemişcaţi multe minutee. Şi nu ştiu de ce va-ţi mai întors acolo? În locul vostru mfugeam până acasa si mă culcam liniştită.
De ex eu imi pun căştile cu muzică în urechi si uit de toate cele rele.
0oo dragutzo: iti spun eu! ''sincer in fantastica nu cred'' insa aceasta istorie o voi tine minte toata viata! a fost si este o spaima pentru mine! m-am mutat cu locul din acel camin si de atunci dorm doar cu lumina aprinsa
W0w, eşti linistita! apropo, sa spui acest lucru e usor insa sa o vezi cu adevarat ramii cu impresii paranormale pe toata viata!
@frumusico Fata mosului scuipa in sin dar nu ai pomenit nimic ca seara te inchini si te insemni cu semnul Sf Cruci si zici Tatal nostru.Ce povestesti acolo ma faci sa zimbesc eu stiu de la tata ca aveam o femeie in sat care se tinea de rele uite si acum se zbirleste parul pe mine si fa cla Sf Cruci. Spunea tata ca aia se tinea de vraji si avea 3 ciini si umblau ciini pe casa cum umbla pisicile mele,umblau ciinii pe gard ca trenul,ptiu fie la ea. Noaptea au vazut baba sarind de pe casa pe cosar cu un copil mic in brate si ala guita ca purceii,miorlaia ca mitele,urla ca lupii, behaia ca oile.Dar ea nu avea copil o fi fost satana infasat cine stie, Acum locul este pustiu au vrut sa faca comunistii acolo dispensar au incercat sa scoata niste radacini cu caii dar naduseau si tremurau bietele animale si nu puteau.Au incercat cu 4 perechi de boi trageau saracii si in genunchi dar mugeau a neputinta au rupt si oistea dar nu au putut.Au Bagat un tractor cu senile dar nici cu tractorul nu au putut si era unul rusesc mare, Nici lumea nu trece prin acel loc, doar unul care venea de la circiuma beat a adormit acolo nu stiu ce a patit ce a auzit ca in 2 zile parul lui era alb si gura pe bautura nu a mai pus. Asta fata mosului este gluma adevarata
După cum ţi'am promis aseară, ţi'am citit postarea şi încerc să te lămuresc. Se poate să fi fost chiar o femeie "misterioasă" care aştepta pe cineva şi de aceea nu se mişca, dat fiind faptul că era totuşi noapte. Tot la fel de bine, tu şi amica ta puteaţi confunda totul cu o umbră a unei plante, a unui stâlp, ceva. Sfatul meu e să nu'ţi baţi capul cu aiureli de genul şi să nu'ţi mai faci probleme. Dacă se va repete, atunci cu siguranţă poţi considera asta ceva cât de cât "bizar".
Succes!
Pai dragă, cum putea să se mişte atît de repede de pe un capăt pe altul al străzii? şi mereu se uita la mine!
Nu am fost lângă tine, deci nu pot să'mi dau seama. Ţinând cont că se mişca repede putea fii un tip. Acum depinde, că tot spui că n'ai reuşit să'i vezi faţa. Poate era vreo persoană mai dubioasă.