anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Trăim niște vremuri extrem de grele si de ciudate. Exceptand covid-ul ce ne îmbolnăvește,ne omoară si nu ne permite sa iesim din casa sau sa trăim liberi, acum în străinătate in general (Franta,Austria etc) si sper ca in curând nu si la noi, nu mai ai cum sa iesi pe strada fara sa iti pui viața in pericol.
Am ajuns sa nu putem merge la cumpărături,munca sau o plimbare fara sa fim calcati cu masini ce intra efectiv intenționat in multime,fără să fim aruncați în aer,împușcați sau "cutititi".
Intrebarile mele sunt:
De ce naiba le permite acelor specimene de oameni, sa vina in tarile civilizate si nu ii lasa sa se omoare acolo la ei până se extirpa unul pe altul de pe fața pământului?
Cum naiba ca si stat, nu poti sa faci diferenta intre niște oameni dubioși sau labili psihic si unii normali?
Si de unde au ei arme sau se plimba in plina strada cu bombe?
Oare ce cred ca rezolva prin treburile astea, au senzatia ca daca omoară oameni nevinovati vor stăpâni ei pământul? Si ce sa faca ei cu el? Ca sunt niste sălbatici ce in atatia zeci de ani au stagnat in loc sa lupte sa se civilizeze.
Chiar vad pe net tot felul de astfel de întâmplări si mi-am amintit si de concertul ala la care au fost zeci de mii de copii, iar un retard din asta a confecționat o bombă si a omorât si rănit o grămadă de copii nevinovati.
Altul a fost împușcat în plină stradă pentru ca a avut ghinionul să fie rezemat de un perete după colt cand a venit unul din asta cu o armă si l-a împușcat de două ori fara vina.
Cum putem sa stopa asta?
Sau ce putem face sa fim in siguranta?

13 răspunsuri:
| NoisyLight a răspuns:

Nu poți preveni sau stopa acțiuni de tipul "lonely wolf", adică cele ale unui singur om.
În altă ordine de idei, ar trebui să privești puțin în urmă și să vezi cum s-au comportat occidentalii cu populația indigenă în războaiele lor din fostele colonii. În istoria modernă, trupele belgiene au masacrat peste 13.000.000 de congolezi, în goana lor după resurse. Nu a contat vârsta, sexul, dacă femeile erau însărcinate, sau dacă bebelușii întindeau mânuțele parcă cerșind mila soldaților.
Probabil, occidentalii primesc înapoi, gradual, ceea ce au oferit altora.

| Chetniks a răspuns:

Din pacate subiectul asta este umbrit de intrebarile tale idioate, la care gaseai raspuns doar gandindu-te mai mult...

| Mirel4412 a răspuns:

Ce ai vazut tu la media e apa de ploaie. Cauta pe internet clipuri cu asasinate si tot ce vrei, sa vezi acolo adevarata cruzime. Oamenii au fost rai dintotdeauna, Dumnezeu stie de ce le permite acestor oameni sa omoare pe altii, si teroristii nu sunt neaparat cu ak-ul mereu in brate ce umbla pe strazi, arata ca niste oameni "normali" majoritatea. In Romania se intampla putine chestii din astea, in principiu intre bombardieri.

| Freya1 a răspuns (pentru Chetniks):

Dacă eu pun niste intrebari pentru ca vreau sa aflu si parerea altora nu inseamna ca sunt idioate.
Nu cred ca esti in masura tu sa imi judeci intrebarile atata timp ca pe aici încă mai citesti "m-am labarit in casa, Dacă face mama baie după mine rămâne gravidă?"

| Titan123 a răspuns:

Ii iei un Kalașnikov, și dormi cu el sub pernă, ai să visezi frumos

| Drimmero a răspuns:

Faza e ca nu stii cine poate face asta, sunt infiltrati, nu au un 'sediu' anume ca sa-i linistesti, sunt imprastiati prin lume, cel prins de politie era cetatean albanez, deci european. Vestul european e prea politically correct si asta i-a costat destul si ii va mai costa, religia e doar un pretext pentru terorism, manjesc imaginea musulmanilor facand mizeriile pe care le fac, treaba e mult mai adanca decat se vede la suprafata, nu toti musulmanii sunt teroristi cum nici toti teroristii sunt musulmani, sunt asasini platiti mai pe scurt care au sange rece si probleme la bibilica cam foarte mari care ar face orice pentru anumite interese.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cum putem sa stopa asta?
Ai auzit de asemenea situații în Rusia?
Da a fost una în care au fost luați ostatici la școală copii, de către insurgenți ceceni.
https://www.google.com/......ps?/search
Un atentat, unul singur în zeci de ani.
De ce? Fiindcă acolo serviciile secrete și poliția, își face datoria de a apara țara și cetățenii ei.
Ai auzit de un asemenea atentat în România? Nu, din acelaș motiv, că mult hulitele pe mass media servicii secrete își fac datoria de a te apăra și pe tine.
Sau ce putem face sa fim in siguranta?
Poți și tu, să te aperi, ajutând serviciile secrete și poliția, sa anunți și să denunți orice comportament suspect. Asta poți face.

| zilog a răspuns:

A început apocalipsa!
trăim zilele din urmă

suntserios
| suntserios a răspuns:

"De ce naiba le permite acelor specimene de oameni, sa vina in tarile civilizate si nu ii lasa sa se omoare acolo la ei până se extirpa unul pe altul de pe fața pământului?"

Stii ca ultimul era cetatean austriac... deci irelevant pe cine lasi sa vina si pe cine nu.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Exista o linie fina intre legea corecta "adevarata" si moralitatea in care alegem ce este corect. Aceste lucruri nu o sa fie aceleasi niciodata, mereu o sa existe diferente.

Din pacate, nu putem face nimic. Doar daca ar veni un alt dictator, un LIDER adevarat care ar stii cum sa ia demersul lucrurilor. Dar cum si el este un om... nu stiu ce sa zic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca zici ca esti contra venirii acesor oameni esti acuzat/a de rasism si bagata la parnaie pe cand astia care vin sunt bineveniti.
https://youtu.be/xJnSpl-XCJc?t=130

| gemeni6226 a răspuns (pentru Freya1):

Las-o moarta unii utilizatori se inscriu si dau raspunsuri doar sa jigneasca parerea lor este apa de ploaie.

| gemeni6226 a răspuns:

Pentru sadrian:raspuns inteligent.