Am visat ca aveam un profesor suplinitor. Tipul,avea o botnita la gura, cu un lacat. De fiecare data cand se enerva pe cineva sau cineva spunea un raspuns gresit,striga,dar nu tipat din ala de profesor normal,tipat din ala ca in filmele de groaza,si elevul care il enervase ajungea sa fie inchis intr-o cusca. Nu stiu ce naiba i-am spus,dar s-a enervat rau, si cand a deschis gura, a lasat un strigat de si de erai diavolul si strigai tot nu aveai vocea aia. Cum striga el acolo, pur si simplu botnita a disparut de la gura lui, ii s-a desfacut gura in 4. Am incercat sa fug, dar ma impiedicasem de ceva si cazusem. De fapt nu ma impiedicasem, ci limba de 10m a tipului aluia sa prinsese de picior si ma trase inapoi. Iar dupa aceia m-am trezit. Sfarsit. Frumos vis, nu?
Dar la ce te-ai asteptat sa spun ca am visat? Ponei, unicorni, curcubee? Iar eu de anime si filme horror nu ma las, nici sa ma impusti.
Ca intarziam la scoala. La 7 m-am trezit si am mai dormit 40 de minute din greseala, si visul s-a adeverit.
Am visat ca eram treaz si ca faceam curat in casa apoi m-am trezit in alta casa si cam atat imi amintesc
foreverANDaDAY întreabă:
Dianne_9377 întreabă: