As mai vorbi, dar doar din simtul superioritatii, pentru ca as intretine relatii in stil ipocrit, dar cu adevarat stiind ca e o curva, si as face fata de parca nu s-ar fi intamplat nimic.
Sa nu vorbești niciodată, este cam exagerat, dar sa rupi orice legătura cu el, merita.
Nu stiu ce s-a intamplat intre voi in ce fel tea manipulat dar am niste raspunsuri vezi care ti se potriveste:
-daca esti baiat si prietenul tau e o fata trateazo find un timp indiferent poate se revanseaza si isi cere scuze dar ai grija ca ai putea sa o pierzi
-daca e baiat trateaza cu aceeasi moneda dar ai grija si aici
Daca esti fata si el baiat tu hotarasti daca merita sa mai fiti prieteni
-daca e fata iarto
Ps. Cum am zis nu stiu in ce fel tea manipulat dar exista o rezolvare la toate depinde daca e(frate, coleg, iubit/a sau iubit/a fratelui/prietenului
Aaaaaaaaaa poți ierta și baiatul nu numai fata sper ca raspunsul meu sa te ajute in a luau o decizie bafta
In primul rand, inceteaza sa te mai consideri un prost. Doar pentru ca ai avut incredere intr-o persoana, asta te face sa fii deschis, optimist, poate chiar vulnerabil, nicidecum prost.
In ceea ce priveste relatia voastra de prietenie, stai de vorba cu amicul tau si spune-i direct ceea ce te deranjeaza. De multe ori cel care manipuleaza nu o face intentionat, deci fa-l sa-si dea seama cat de mult te afecteaza actiunile lui. Daca tu stii (sau simti) ca tot ce face/ a facut este cu intentie, atunci renunta sa mai faci parte din jocurile lui mentale.
Cineva incearca acum sa ma manipuleze pe TPU sa scoata adevarul de la mine. Imi este frica de faptul ca poate chiar reuseste. Ce ma fac
Eu în general nu am prieteni, am cunoștiință, dar am cunoscut un tip și vorbeam așa, și face, ok, dar de ce nu ne consideri prieteni, răspunsul a venit mai târziu, tipul îmi cerea mai bani constant, sume mici din care îmi returna, la un moment dat mi-a cerut 100€, n-am mai primit nimic din suma aia, a mai încercat să se msi milogească de bani după, dar am rupt orice relație. Acum am aceeași concepție, nu există prieteni, doar cunoștiințe.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: