Oarecum îmi e frică de întuneric, dar periodic, sunt unele momente când nu am nici o problemă,poate pentru că îmi place,paradox
Insecte, cel mai mult de gândaci, ew ew ew
Păianjeni, lilieci, zgâriatul cu unghiile pe hârtie, tablă perete. Atinsul dinților de bățul din lemn de la înghețată,
lovitul în fibulă(picior),
Ceva ascuțit în fața ochilor,iar când mă uit la filme horror, mai dau și de o scenă în care i se bagă cuiva ceva în ochi.
Mai nou, mirosul de cuișoare, Gustul de cimbru.
Nu pot explica sunetul soneriei, dar nu o suportam, încât i-am băgat șurubelnița în inimă
Gâdilatul în unele zone, nu pot suporta, mă dau cu capul de pereți.
Nu e ceva ce nu suport sau îmi e frică, mai mult o sensibilitate, aceea când văd o persoană plângând/lăcrimând sau își dă ochelarii de vedere jos, mă apucă și pe mine.
Gene, am pățit o dată să le ard vârfurile la aragaz când aprindeam o țigară, da, știu, explodez de inteligență,iar acum mă topesc când aprind o țigară.
Cât despre faină, nu pot spune că e fobie, dar mă simt ciudat când o ating
Nu îmi place să ating buretele, aveam pernă din burete,saltea din burete,un mare chin, nici buretele de spălat vase nou,dacă -i folosit, ud... chestii,nu mă deranjează
Nu suport să mi se blocheze picioarele sau să nu pot să le mișc. Apăi tot ce nu suport, gen insecte, paianjeni, le omor din reflex, hate hate hate
Încerc să le evit pe cât posibil și nu îmi e frică extrem de mult, încât să vreau să locuiesc într-un iglu la PN. Doamne, mare îți e grădina.
Da, is neplacute chestiile alea. sa stii ca mi-ai amintit ca nici mie nu imi place cand vad ca s-ar putea produce un incident nefericit in ceea ce priveste ochii. la final destination cand statea tipa aia cu ursuletul sa ii faca operatie cu laserul sa nu mai poarte ochelari si am vazut cum a si esuat operatia, mi-am dat seama ca totusi e ceva horror la filmul ala
Nu suport sa vad si sa ating etichete (adica alea de la haine). Pur si simplu imi piere toata pofta de viata cand vine vorba de etichete. Nu cred ca imi place materialul din care sunt facute, nu stiu. Dar le urasc din tot sufletul. Poti sa iti imaginezi ce frumoasa ar fi lumea fara etichete?
Eu nu suport sa simt la haine etichetele pe piele si mereu le tai deci te cam inteleg
Filofobia,nu-mi plac sobolani, soareci, albinele, viespile ca inteapa rau de tot, intunericul nu-mi place
Filofobie nu cred ca ai... la cum vorbesti aici pe TPU, daca intr-adevar esti sincer, nu esti filofob
Aparatentele inseala cateodata
Te referi la filofobie? ca nu imi arata si la ce comentariu te-ai referit.
Da
Tu vorbesti serios?
din cum te exprimi, presupunand ca esti sincer, esti un om deschis si capabil de sentimente, de a tine la cineva, de a-i pasa de cineva
Tocmai asta si problema man, ma atasez prea repede si apoi sufar
Nu inseamna ca nu suntem capabili de sentimente si pur simplu evitam suferinta prin antisocializare, sa stii ca in ultimi anii asta m-a ajutat foarte mult
Si eu ma pot atasa repede si pot oferi incredere celui de care ma atasez in sensul ca il ajut, nu il barfesc, nu il sap/vorbesc pe la spate, daca imi zice vreun secret, ii dau un sfat in legatura cu secretul apoi uit despre ce secret era vorba faza ca uit e adevarata. daca fac cumva sa consider ca nu e ceva important ce merita a fi retinut, in maxim o luna uit despre ce secret era vorba
dar aleg cu atentie ce oameni merita increderea, loialitatea si grija mea. insa chiar si acestia deseori o refuza si mentin acelasi nivel de raceala de la inceput, vorbind doar din an in paste ca sa nu zicem ca doar ne dam 'buna ziua', dar nici prea departe nu suntem de treaba asta
In ziua de azi e plina Romania de tarfe, materialiste, cwrve si atat, de ceva timp trebuie sa platesti ca sa vorbeasca una cu tine, aiurea
Da, asa e, dar trebuie sa stii unde sa cauti. e foarte aiurea. eu am amici atat fete cat si baietii. unii sunt de nota 10, dar nu vor sa se cunoasca, in sensul ca stiu un baiat care de de apreciat si de asemenea stiu o fata care s-ar potrivi destul de bine cu el. am incercat la amandoi sa le pomenesc de celalat, dar se tem si tot refuza
Eu nu sunt un barbat atragator fizic, ce sa spun, sincer nici nu am nevoie de asa ceva, e ok si singur
Cand vad pila de unghii pe undeva mi se zbarleste pielea pe mine, parca ma zgarie pe creieri...
Nu suport să ating cu degetele(inclusiv puțin unghiile, cu atât mai rău dacă se mai prind puțin prin material) anumite materiale din cârpă, parcă simt o furnicătură în corp și îmi simt mâna uscată...
Altceva ce nu suport sunt păianjenii.
Edit: Și faza cu zgâriatul cu unghiile pe o suprafața asemeni unei table, am uitat de asta...
Cum sa nu iti placa simpaticul asta :|?
https://www.google.it/......ps?/search
Pff...Nașpa. Ia-l d-aici
Haha noi i-am bătut pe City cu 2-0...
https://www.youtube.com/watch?v=X_28yib2qxA&t=1s
https://www.youtube.com/watch?v=uPGU7nIyL7E&t=170s
Numai hodorogul nostru doarme,, Monaco cere 100 pe Mbappe si asta e dus in somn profund,, mai are si relatii cu familia lui, trebuia sa se rezolve transferul pana acum/
Nu ii ia nimeni fata lui Arsenal pana acum pentru semnatura lui Mbappe, prea intarzie raspunsul...
Vom arata altfel in campionat, sunt 100% sigur de asta, jucam cu tineri din academie acum bagati pe teren, Chelsea e cu echipa mare.
Doamne!
Tu iti dai seama ca t9T adica numele lui cu simbolul ala ciudat, in dar fine, intelegi la cine ma refer-> tu iti dai seama ca el numa dinadins te atata/intarata/asmute, nu?
Aici ma refer la colegul acela care s-a aruncat in tabla. inseamna ca o fost panicat 100%! mai rar asa ceva! si eu ma tem de serpi, de exemplu, pentru ca ma pot musca, dar daca vad unul nu fac infarct acolo, ci il las in pace ai am grija sa nu simta ca sunt prin preajma
Auzi... tu omori paianjenii de la tine din camera, pe cand ei, saracii... - te-ai gandit vreodata ca te considerau colegul lor de camera?
nici eu nu ma omor dupa ei, dar imi pare bine ca isi fac panzele fix unde trebuie si mereu prind muste si tantari asa ca niciodata noaptea nu ma enerveaza prea multe muste sau tantari, pentru ca au ajuns sa fie cina la altcineva
Tu realizezi ca asa se comporta o rivalitate?
Lasa-l sa rada, nu e rasul lui...cine rade la urma o face cu folos.
Aa, deci este o stransa relatie de rivalitate, inteleg!
De 1 an tot rad de el, cam ce crezi?
Stie si el ce gloaba sustine!
Ai chef sa razi de ceva? Scrii pe Youtube : United
Nu suport soarecii, sobolanii si mare parte din insecte. De atins nu stiu, cred ca nu am gasit inca acel lucru pe care nu suport sa il ating
la insecte, nu suporti nici sa le vezi? de exemplu daca sunt pe geam, afara
Cele de pe geam nu ma deranjeaza, acelea sunt "zburatoare" in general Am o problema cu gandacii - diverse specii, marimi si culori
Fobii nu cred ca am (din cate stiu eu). In schimb urasc anumite reptile, rozatoare si insecte, insa nu ma sperie.
Saaau... doamne, urasc praful, creta sau alte chestii cu textura asemanatoare, scârțâitul ușilor, sunetul ăla cand freci 2 baloane, frecventa cu care striga răzgâiata de vecina-mea, iar daca stau sa ma gandesc lista poate continua.
da, recunosc ca si mie imi displace sunetul pe care il aud cand se freaca 2 baloane, groaznic!
Simt ca se joaca cineva cu intestinele mele cand vad sau aud cum o persoana zgarie cu unghiile pe hartie.Da, pe hartie...
Ce chestie! e destul de rar acest lucru, dar cred ca nu se intampla chiar atat de des, nu? adica doar cu unghiile daca e zgariata hartia, nu si cu altceva, nu?
Nici fobia de vata nu pot sa spun ca e prea des intalnita.
Doar cu cea zgariata cu unghiile am avut placerea, dar cred ca si o lama ar avea acelasi efect.Nu vreau sa testez asta totusi.
norocul meu ca nu prea trebuie sa am de-a face cu vata
dar cu zgariatul sunt sanse ceva mai maricele sa se intample, dar nu foarte mari, ca norocul
Uh îmi e frica de întuneric dar doar uneori pe scurt innebunesc , nu suport sa ating o pătură din lana și nici hainele din lana nu le suport.
Adica intuneric bezna?
Da, mă simt neprotejat
Inaltimi, intuneric in camp deschis, serpi, paianjeni mari si gaini. Desigur ca nu suport cand cineva zgarie o farfurie/tabla si cand sunt murdara sau cand vad pe cineva murdar simt discomfort.
Era o faza in ace ventura 2 aia in africa de l-a rapit ace pe un tip si ca sa il convinga sa ii zica unde e liliacul, a luat un cutit, o furculita si a tot zgariat o farfurie pana ii zicea ala ca unde le-a scuns
Da, stiu filmul. Ace Ventura are cele mai misto metode.
Dap
Orice fel de creion?
dar atunci la bac, la examene, cand ceilalti au de desenat cu creionul pe hartie, tu ce te faci? :O
Ma deranjeaza putin, si e mai OK daca folosesc unul mecanic.
Ție îți place sentimentul când noaptea se coboară pe tine pe pânză și se plimbă pe tine și te și mușcă?
Am patit asta de vreo 2-3 ori, dar nu ma musca, ci pur si simplu s-a plimbat peste fata sau peste gat si s-a dusi n treaba lui, nu mi-a facut nimic
Ahaa, deci folosesti mecanic si eu folosesc mecanic
Pai nu? Adica daca avem bani sa se vada
Pai un creion mecanic e cam 10 lei, deci nu ii scump
Alea nu sunt tot dintr-un fel de vata? Yuk!
Da, ai dreptate
Pfui! atunci o sa am grija ca nu cumva sa ma pacaleasca cineva sa pun mana pe chestii dinalea demachiante!
Da...Încă un motiv să nu mă machiez vreodată
Ooo, daca esti fata esti intr-o situatie tare dificila... intre ciocan si nicovala...
Mi-e teamă să văd sânge. Până și când se vorbește insistent despre asta sau despre diferite răni și chestii, încep să mă simt destul de rău. În rest, nu cred că sunt lucruri care să mă deranjeze prea tare.
ai impresia ca tie se intampla tie cand vezi la alti rani? ai impresia ca parca pe tine te doare si le simti durerea?
Nu e pentru că m-aș pune în locul lor sau pentru că aș fi eu prea empatică, pur și simplu mi se face rău. Din clasa a-6a a început teama asta. Erau niște copii emo la școală și se tăiau des, iar unul dintre ei și-a atins din greșeală o venă și i-am văzut mâna plină de sânge și am leșinat Iar de atunci am fobia asta.
Nu suport sa vad sobolani si mortaciuni. Efectiv raiez tot daca vad sobolani in general, mai ales daca stiu ca ar fi vreunul, pe langa mine. De paianjeni n am treaba. Dar soarecii si sobolanii...
Sa stii ca am vazut un film horror cu 'casa unei vrajitoare' sau ceva de genul de la Master of Horror - niste regizori sau cum s-or fi numind cei care imagineaza scenariul, si si-au unit fortele pentru a crea o serie de filme horror de toate felurile.
si era asa un film cu un fel de sobolan urat... cu fata de om si ce a facut sobolanul ala la final! O fost singurul film horror in urma caruia am avut un cosmar urat! A urmat o perioada de cateva luni, cred, in care nici eu nu puteam suporta soareci sau sobolani. ca norocul ca nu prea am vazut, numa gandaci
Eu urăsc hârtia! Daca sunt umed pe mâna si o ating simt ca mor. Iar cand aud ca cineva mototoleste hârtia... ahh