Cred ca depinde de la fata la fata si ce tip de interese are. Personal nu stau sa categorisesc barbatii. Stiu ce interese am si caut un barbat cu interese comune ca si ale mele.
Probabil pentru mine ar fi o combinatie intre 5, 6, 7 si 8. Si o sa iti spun de ce. Eu sunt o fire ambitioasa si nu ma deranjeaza sa muncesc, asa ca personal, pentru mine mi se pare logic sa nu caut un baiat rau, nu am de gand ca eu sa muncesc ca sa il scot pe el din belele. Nici un aventurier nu vreau pentru ca nu poti sta toata viata cu un aventurier, decat daca vrei sa ajungi la 40 de ani fara sa ai din ce sa te intretii. Din nou, un seducator este bun pentru o perioada de timp si atat. Artistul ce naiba sa fac cu el? Eu stau sa aduc banii ca el sa stea si sa viseze cu ochii deschisi? Dupa cum spuneam eu intentionez sa lucrez asa ca voi cauta o persoana care are aceleasi aspiratii ca ale mele, care stiu ca este ambitios dar care nu este din cale afara de ambitios, pentru ca nici eu nu traiesc numai sa muncesc. De asemenea, sunt o fire destul de stabila si rationala asa ca de aici vine 5, 7.
Cat despre 6 si 8, rolurile se schimba intr-o relatie, asa cum el imi va spune sa nu fac ceva, asa ii voi spune si eu sa nu faca ceva. Este foarte normal. Si acelasi lucru se intampla si in cazul numarului 8. Uneori imi va face poftele asa cum rolul se va inversa si eu ii voi face poftele. Asa merg relatiile.
Ideea este ca nu vei gasi in viata reala numai un singur tip. Astfel de categorii le gasesti numai in filme. In viata reala exista combinatii si combinatii de calitati, defecte, trasaturi. Iar dupa cum spuneam, intr-o relatie normala rolurile se schimba foarte des. Intr-o situatie unul dintre ei poate fi dominant, iar in alta celalalt.