Prostia crasă combinată cu nesimţire şi aroganţă (îmi provoacă un dezgust puternic).
Urasc ura. Adica, mi-e frica sa o simt, mi se pare ca-mi face rau.
Dar, pentru conformitate, sa zicem ca urasc ziua de luni. Si paianjenii, si ipocritii, pe Gutza, si... mai era ceva... urasc sa astept, urasc aglomeratia, canicula, cam atat cate s-au adunat!
A, si uneori pe mine.
Urasc oamenii care vor sa impresioneze prin prostie, acei oameni care se folosesc de tine si nerecunoscatorii.
Pe fostele lui prietene
Si oamenii cu zece mii de fete Gen in fata "vaiii, my BFF " si pe la spate te vorbeste cu toata lumea posibila si te face in toate felurile Sunt satula de persoane de genul asta. sau de cele care se cred "perfectiunea"intruchipata cand de faptele ele sunt cele mai "defecte"
Mult prea multe lucruri încât să am chef sau timp să le enumerez aici pe toate. Nu ştiu dacă mi-ar ajunge o viaţă.
Urasc din tot sufletul meu minciuna, prostii, si mai ales prostii care se cred destepti.
Urasc femeile, care pozeaza in femei perfecte.
Urasc zambetele superficiale, falsitatea si minciuna la femei.
Urasc sa le vad, complexate de ideea ca au sanii prea mici, cand de fapt unii barbati sunt inebuniti dupa femeile cu sani mici.
Urasc sa le vad spunand, ca barbatii nu le pot intelege.
Orice teorema, poate fi inteleasa, nu vad cum de nu am putea sa va intelegem.
Urasc sa le vad atat de dezbracate pe strada, de parca toti am accepta o invitatie sexuala.
Urasc sa aud, sunt sociabila si dupa 2 ore, sfarsesc prin a casca larg
Dovada ca sunt foarte plictisite, oricarui subiect.
Emilia19 întreabă: