| RAY a întrebat:

Tu consideri ca ai vreo valoare in acest univers sau pe aceasta lume? Ce se întâmpla daca tu nu exiști?

18 răspunsuri:
| Morbid a răspuns:

Se poate.
Aflu pe cine il doare de existenta mea.

| RAY explică (pentru Morbid):

In lipsa ta mai răsare soarele dimineața?

| Morbid a răspuns (pentru RAY):

In lipsa mea dispar norii din vietile altora. : x

| Drimmero a răspuns:

Arsenal si-ar pierde cel mai mai patimas suporter.

| LordCristobal a răspuns:

Da,Romania ar pierde un mare cuceritor.

| Hammurabi a răspuns:

Nu.
Și nici n-am chef să mă "valorific" în vreun fel, nici în univers nici în această lume. Îmi place viața mea așa cum e.
În afară de familia mea și prietenii mei, nu-mi trebuie altă "valorificare".

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Da sunt un om foarte valoros fara mine firma lui sefu da faliment

| Mosotti a răspuns:

Daca eu nu exista, nu se intampla nimic, nici unu nu aveam valoare pentru aceasta lume si univers, pamantul poate sta si fara noi ca orice alte planete.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Exact la asta m-am gandit, tu nu observi ca omul e grandoman din fire, el chiar crede ca e valoros universului, pamantului, nu apare soarele fara el, tot universul s-a facut doar pentru el si totusi sunt minciuni, egal ca existam sau nu

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

E pe dracu valoros! Nu e deloc.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

"La Oreanda, se așezarā pe o bancă, în apropierea bisericii, și priveau tăcuți jos, la mare. Ialta abia se contura în ceața dimineții; nori albi, nemișcați în crestele munților. Frunza nici nu se clintea, prescărușii țipau ascuțit și numai vuietul monoton și surd al mării răzbea jos, părcă amintind pacea și somnul veșnic ce-i așteaptă pe oameni. Tot așa a vuit aici și pe vremea când nu existau Ialta și Oreanda; la fel vuiește și acum, la fel va vui, nepăsător și înnăbușit, și atunci când noi nu vom mai fi. În această statornicie și această nepăsare totală a naturii față de viața și moartea oamenilor stă poate zălogul salvării noastre a tuturor, al necontenitei mișcări a vieții pe pământ, a necontenitei perfecționări. [...] Gurov se gândea că dacă adâncești bine lucrurile, totul pe lumea aceasta este minunat, totul, afară de ceea ce gândim și facem noi, oamenii, când uităm de țelurile noastre supreme ale vieții, de demnitatea noastră de om." ("Doamna cu cățelul" de Anton Pavlovici Cehov)

| T0T a răspuns:

Nu putem ști cu adevărat. Sistem prea complex pentru a fi studiat.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu.
N-am nici o valoare, eu doar consum.
Putine vietati fac un bine planetei prin existenta lor.

| alexandradlr a răspuns:

Toți avem o valoare mai mica sau mai mare. În lipsa mea, nimeni nu ar mai fi fericit

| user0010 a răspuns:

N-am nicio valoare. Până la urmă sunt un om obișnuit, care mai devreme sau mai târziu, tot voi muri, indiferent că îmi convine sau nu, mna, ăsta e ciclul vieții.
După ce mori, s-a sfârșit jocul, știi cum e: se stinge candela.

Cei care vor rămâne în viață, ei își vor continua viețile și vor lăsa la rândul lor ceva pe pământul acesta și tot așa.

| Theo94 a răspuns:

Fata de univers nu am nici o valoare (ca toti oamenii din prezent), si daca ar disparea intregul Pamant universul si-ar continua existenta fara sa fie afectat in vreun fel.

| blackann a răspuns:

E o iluzie, nimeni nu exista, de fapt.

Întrebări similare