Ce tare e fff interesant, ar fi minunat sa avansam atat de mult cu tehnologi, dar pana o sa ajungem asa o sa dureze foarte multi ani
E super tare dar cartea e prea de tot mi-ar placea sa am o asa viata.E extra misto!
Bucurativa, daca apar robotii vor cucerii pamantul daca ceva merge gresit.
Da, parca imi da o lacrima in ochi cand citesc astea, totul va fi condus de masinarii, oamenii o sa fie lenesi, poate supraponderali, sau poate se va gasi ceva impotriva.eu nu vreau sa traiesc atunci, LovelsNot4Me iama cu tine, poate amandoi reusim sa plecam din viitor, eu chiar daca noi no sa prindem mult din porcariile, numai asa le pot zice, alea de tehnologii nu cred ca as trai 1 an intreg...lasa cum e acum, cum sunt unii, de exemplu o colega de la scoala mi-a spus ca daca nai facebook nu existi, nu catre mine direct dar asa doar, chiar daca eu am dar nu intru foarte des ca nu inteleg rolu lui. sper sa nu fie totul cu tehnologie ultramoderna, o seara placuta, imi cer scuze daca v-am plictisit!
Daaa, asa va fi, eu nu vreau tehnologie foarte puternica, tu chiar crez, nu doar tu, toti cei de pe glob ca cei din coreea se nord sau sud nu ne pot da o racheta sau o bomba nucleara si ne rade pe toti europenii? avem noroc cu america ca ne sare in ajutor! ganditi-va daca america pica ce vom face, si pana pica va fi un razboi cu desfasurare de forte imense, entru ca e urat, americanii no sa faca fata coreenilor, japonezilor, chinezilor... daca adica de rusia depinde, cu cine se aliaza, daca se aliaza cu america e bine pentru noi daca se aliaza cu asiaticii e rau pentru noi, sin europa vor fi probleme, noul presedint francez Francais Hollande e mai bun, si vor aparea neintelegeri deci totul se va termina intr-un razboi nuclear, unde toti vom fi morti si pamantul va ramane pustiu, cu toate cadavreme, mai tarziu oasele noastre, poate vor mai supravietui cei de sub pamant si vor fi mutanti, oameni sau animale...foametea va fi puternic, peste o mie de ani ce facem? voi credeti ca robotii merg asa de flori de mar chiar daca ar functiona cu apa, nu avem izvor inepuizabil, tot se va termina candva si aia si vom fi ca pestii in sahara.o seara placuta in continuare
!
Stai linistit! Bombele nucleara oricum exista si au existat de la al 2 lea raboi mondial. Treaba e ca indiferent de cum va evolua tehnologia. tot vor fi sanse pentru un razboi nuclear.De fapt, oricum se lucreaza la multe bombe si se fac multe experimente pe care noi nu le stim si care dauneaza. Oricum, tehnologia chiar daca va evolua.ii va lua foarte mult ..si va trece mult timp pana cand se vor acomoda oamenii. In Romania inca se circula cu carutele, chiar si in Bucuresti
___Enzo întreabă: