Intr-o perioada in care majoritatea stirilor despre Ucraina sunt legate de protestele aflate in plina desfasurare, vrem sa va aratam un montaj cu cascadorii care aproape ca sfideaza gravitatia.
Adrenalina, risc, ilegalitate si experiente pe care va invitam sa nu le reproduceti.
Ce zici de cei din clip?
Eu credeam ca stau bine dar dupa ce m-am uitat la acesti tineri mi-a venit la propiu ameteala (nici acum nu mi-am revenit) Eu cred ca cei din clip sunt cam inconstienti de ce fac, nu stiu, asta e parerea mea, trebuie sa fii cam nebun sa faci asta
Cea ce fac aia din videoclip e nebunie curata, si eu urc la inaltimi dar nu in halul asta
Păi... Nu îmi e frică deloc de înălțime. Nu văd de ce ar putea să îmi fie frică.
Groaznic stau... cand am vazt videoclipul mi s-a pus un nod in gat si a inceput inima sa-mi bata mult mai tare )) :3
Eu, personal cred ca toti avem frica de inaltime, e ceva specific tuturor fiintelor umane. Dar uneori, cum se intampla si in acest video, curajul este mult mai mare decat frica si atunci o subordoneaza.
Sper ca ti-am fost de folos.
Bafta!
Si mie mi-e frica de inaltime dar imi place sa ma urc pe lucruri inalte