Ce mizerie de generalizare, de parca un desen pe piele si un accesoriu poate defini caracterul unei persoane.
Asociaza tatuajele si pierce-urile cu curvaraseala sau vagabonteala ceea ce mi se pare cel putin aiurea gandirea asta in anul 2022, nu poti cataloga pe cineva dupa chestiile astea foarte superficiale care sunt tot mai intalnite, mie unul imi plac femeile tatuate si cu pierce, niciodata nu m-am gandit "asta e buna doar de tavaleala si atat" trebuie sa cunosti omul, sa treci peste unele prejudecati. Nu mi se pare ceva wow sa ai d-astea, foarte multa lume isi face tatuaje si isi pune pierce indiferent de sex.
Deci ăia sunt liberi să-și facă tatuaje dar el nu e liber să aibă o opțiune?
E dreptul lui sa nu-i placa tatuajele si piercing-urile, la fel cum e dreptul lui sa-si aleaga femeile dupa ce criterii vrea.
Mai nou suntem obligati sa ne placa tatuajele si piercing-urile, ca sa nu riscam sa fim lapidati?
Evident ca da, fiecare e liber sa aiba orice optiune doreste neconstrans de nimeni.
Doar incerc să-l inteleg pe acest om, e un tip cu inteligență mult peste medie și nu știu ce are impotriva acestor oameni cu semne particulare.
Pentru că nu a auzit de zicala "nu judeca o carte după coperta sa".
Trăiești cu un om 20 de ani și tot poți să descoperi că nu îl cunoști de fapt, iar prietenul tău are impresia că dacă a văzut pielea cuiva știe ceva despre persoana aia.
Nuanțele contează mult aici, pentru că răspunsul la orice întrebare care nu e despre matematica, e mereu "depinde", dar nu poți pretinde că știi ceva despre un om doar pentru că are tatuaje.
De ce a zis asta?
Pentru ca nu ii plac prostiile alea, si n-a avut ocazia sa iubeasca o adepta a mutilarii.
Declaratia lui e valabila pana la proba contrarie.
(Dar intr-adevar, tipele pline de tatuaje si pierce-uri nu prea sunt genul cu care sa-ti intemeiezi o familie clasica.)
Ca e prost. Daca e o fata lejera adică nu e plina de tatuaje și piercing, ba chiar din contra ar trebui sa se bucure ca e o fata mai bine definita decât alții.
painkilleeer întreabă:
petroneladiva882882 întreabă: