Tu. Nu poți fi schimbată și nici înlocuită Niciodată dar Niciodată și Niciodată.
Și acum vine momentul când miau ignor )) obsedatile toxicule )))
E destul de greu sa aleg un singur lucru, dar daca as putea transfera hotararea, determinarea cu care fac niste tampenii, sa o mut cumva la lucrurile utile, asta m-ar ajuta extrem de mult. Tu ce ai schimba la tine?
Mi-ar placea sa nu mai fiu un om bun și corect, așta mă enervează că nu-i deloc util in societatea de azi
Oh la capitolul evenimente, ar fi prea multe ca sa aleg unul
Acum mai făcut curioasă, ce tâmpenii ai combinat tu?
Da, poate fi o problema si bunatatea cand oamanii din jur vor profita de ea. Cand mi se pune pata pe ceva nu ma las pana nu ies lucrurile cum vreau eu, dar se intampla numai la chestii banale - cand ma enerveaza cineva sau ceva, spre exemplu cand cei de la marile magazine (eMAG, altex etc) incearca sa ma ia de prost si sa-mi bage placu cu "imi pare rau dar nu se poate, aceasta este politica magazinului nostru, trebuie sa respectati procedurile" le-am demonstrat de fiecare data ca se poate.
De tampenii am facut de toate, am mintit, am inselat oameni, am profitat de naivitatea unora pentru a-mi fi mie mai bine.
Fix de asta mi-e ciudă pe mine, că poate daca eram puțin mai egoista îmi era mai ușor în viața
Bad boy tu așa, te certi prin Altex )
Da, trebuie sa-ti mai vezi si interesul din cand in cand.
Cum naiba sa nu ma cert cand imi spun ca trebuie completata nu stiu ce cerere, trebuie sa platesc curierul sa le returnez un produs si sa astept 14 zile sa-mi returneze banii, toate astea pentru o greseala facuta de ei.
Ziua de azi... hmm, pai am incercat sa repar ceva si nu am reusit dar in schimb am castigat niste bani, deci "not great not terrible" A ta cum a fost?
Doamne ajuta, a trecut și ziua de azi
Fiecare zi din viața mea e la fel... mirabolanta
Lasa ca vor fi si la tine mirobolante, daca nu se intampla de la sine, ti le faci singura
Au trecut aproape 26 de ani și încă așteapt a cea zi buna
In fine, îți urez o sâmbătă mirabolanta in continuare
N-ai ajuns nici la jumatatea vietii, poate vor fi toate mirobolante de acum inainte La fel si tie
211wasgnij întreabă: