| UnderPressure a întrebat:

Un utilizator (sau mai multi), pe care ati vrea sa-l/i intalniti in realitate.
Daca se poate, si motivele.
Nu-i un studiu, doar curiozitate. happy

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Am întâlnit până acum patru persoane de pe TPU, trei băieți și o fată. Au fost experiențe mișto. Mă rog, pe un tip îl știam de vreo 10 ani, am fost colegi în 5 - 8. Un altul am descoperit că stă în oraș cu mine și am ieșit de câteva ori cu el și gașca lui. Aș repeta figura cu două fete (anume) ca să echilibrez balanța. Sunt dispus să mă văd cu oricine e o persoană de bun simț și cu o destul de vastă cultură generală. Atâta timp cât găsim o variantă acceptabilă ca dată și nu implică distanță și costuri prea mari. Ca să am ocazia să mă relaxez petrecând timp cu persoane open mind, să împărtășim gânduri și experiențe.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sunt 3 persoane. O anumita roscata, nu conteaza motivul. Un anumit iepure, e genul de persoana care stiu ca as avea ce sa vorbesc pentru ore si ore fara sa ma plictisesc si o anumita vegana sexista. Pe ea vreau sa o vad doar sa ma asigur ca face parte din acel "trend" adica mica grasa si urata cum sunt majoritatea sexistelor care se dau feministe.

| RAY a răspuns:

Eu as vrea sa cunosc pe toata lumea care are bun simt,limbaj civilizat, cultura, educatie, bunele maniere, cei 7 ani de casa,dar si eu as vrea un cu un iepuras sa ma intarnesc, personal o consider cea mai inteligenta fata care am cunoscut-o vreodata, sincera, serioasa, rationala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Întrebarea asta sună a ceva în genul "Metode prin care să îți strici ziua".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu toate duduile la care faci tu referire sunt mici, grase şi urâte.Şoc, unele mai sunt şi înalte.Dar în rest tot grase şi urâte.Şi ne...fericite.Clar nefericite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Vad si pe internet diferite articole si peste tot, se gasesc toate nasparliile sa comenteze la adresa barbatilor si sa ne faca in fel si chip,, asta da frustrare, ma amuz copios de pe urma lor!

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Lipsa ratiuni naste monstri

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Sau monstrulete,, dupa caz.

| suntsuper a răspuns:

NOname si coquina.
SupaDePui
Falconcap