La tara, departe de aglomeratia si nebunia oraselor. Vreau sa ma scoale cocosul, nu tranvaiul...
Buna
Sunt nascuta la tara, dupa casatorie, mi-am urmat sotul la oras. am stat la oras 18 ani si stiu cum este si viata la oras.
Dupa 18 ani, am fost nevoita sa imi cumpar casa la tara datorita motivelor grave de sanatate.
Asa ca, acum am casa mult visata si locuiesc la tara, dar am orasul la 4 km distanta.
O zi buna
Eu am trait si la tara si la oras
Daca ar fi fost sa aleg nu cred ca as putea Tot intre ambele m-as situa.
Dar mi-ar place sa traiesc intr-un complex de vile care e intre, totusi.
Acolo nu au nici veceuri in spatele curtii! Cand am fost acolo, fiecare-si facea nevoile pe unde apuca! pe marginea strazii! Doar sa cunosti vreun MAHARAGEA!(maharajah).Nu te lua dupa Mircea Eliade cu MaitreY!
Ce e tare? Aduna DATE! Poate pleaca cu tine si va finantez eu?!
Daca am cu ce?
Dar Coreea de Nord ce are? Par foarte fericiti acolo! Au si fete si bombe!(se lauda).
Du-te tu acolo si aduna ce vrei.
Sunt fete frumoase si acolo! Si nu cu atatea 'fite'! Ca in America! Ele rad si cand esti suparat!
Atunci acolo sa te duci neaparat.
Acum m-as plictisi! Am hotarat! Vreau in Groenlanda! Mai spre nord
Bafta sa ajungi acolo!
Deocamdata am acasa ce as gasi oriunde in lume-cumulat-la mintea si dorintele mele! Chiar mai mult!
Ziceam doar in caz de CATASTROFA inevitabila(daca mai apuc).
Merci de urari!
Nu m-am inspirat din Maitreyi.
Mi se pare interesant doar. Vreau sa vad cum traiesc si alti oameni.
Suntem fete!
Mi-ati mai spus o data, nu sunt chiar asa de ramolit(oricum imi notez in agenda).
Scuzati-ma.
De ce? M-am amuzat, sincer!
Si eu.
Chiar sunteti foarte amuzant.(nu, nu va iau in deradere, este un compliment )
Locuiesc la oras si imi place deci ---> la oras. Cred ca m-as plictisi la tara.
Nu prea cred.
Daca esti ca mine atunci da... Daca nu am ce face timp de 30 de minute atunci incep sa fac urat. Nu vad ce as face acolo *evident, asta in cazul in care mutarea nu ar veni la pachet cu niste prieteni, caz in care ar fi okay*
Ce sa faci pe la tara daca nu ai prieteni? Intreb doar.
Cand zici tara, zici munca.
Deci, animale pe langa casa carora trebuie sa le porti de grija.(le dai mancare, cureti sub ele -de obicei asta fac parintii )
Casa trebuie mereu intretinuta, sa fie curata.(nu stii niciodata cand trece o vecina/ vecin pe la tine).
Si sa stii ca si la tara este internet. Poti sa te joci online ce vrei tu
Stiu ca este internet... pe mine m-ai pierdut de la partea cu munca.
Ok.
Eu as vrea sa traiesc, in acest moment (care personal mi se pare destul de Critic), in Groenlanda.
Inaca nu i-am studiat harta, nu stiu daca are si orase in sensul occidental.
Mi-ar mai place in ALASKA, Nordul Canadei poate Noua Zeelanda.
Acolo se mai poate apuca, macar 10 ani de civilizatie, macar medievala.Am locuit intr-o iurta de zapada, e cald, vanat se gaseste greu, dar cine este cumpatat, poate supravietui, se pare ca au si internet acum.A se face dragoste acolo are o insemnatate mult mai spirituala, linistea sufleteasca este la Maximum!
Acolo nu se fura (maxim poate sa te viziteze vreun urs, dar nu-ti ia totul, rontaie doar ce arunci afara.Din iurta! Daca ai mancat o foca, o balena, ajunge si pentru alti pradatori (inca).
Aici nu va mai dau mai mult de o jumatate de an, in care veti cauta, daca veti supravietui, si nu veti mai gasi 'piatra pe piatra' ca in MAD MAX!
Iar pentru mine VIATA CONTEAZA!
Si pentru mine.
Trebuie echipament!
Pentru replica asta te iert ca ai ochii verzi!
Multumesc.
Stiu.Nu sunt inca pregatita pentru o astfel de viata. (nu cred ca e genul meu).
Eu as vrea o viata linistita, la tara.
Uneori ma intreb : de ce lumea nu mai vrea sa stea unde este?! Sa fie planetele astrologice de vina ca aproape toata lumea sa gandeste sa MIGREZE? Ce v-a apucat? E un semn foarte GRAV! Eu mi-as permite sa intreb, insa invers: ce nu va place acolo unde sunteti? Merci de raspuns anticipat!
Nu e vorba de asta. Sunt multumita de locul unde sunt, dar fiind tanara ma prinde si pe mine dorinta de a cunoaste. De a vedea lumea. Dupa cum bine ati observat, Romania nu mai e ceea ce a fost. Ce pot face aici? Nu pot gasi un job stabil si bine platit. (momentan sunt prea tanara pentru asta, dar totusi ma gandesc).
Si mai e o problema. Inca nu stiu in ce domeniu as vrea sa profesez, ce meserie sa am.
Cred ca doar din aceasta cauza vreau sa migrez.
OK
.
Nu contează unde. Important să stau la casă cu curte nu într-o cutie adică apartament.
Ai mai! Ma dezamagesti! Fetele 'e ' grabite! Ce sa faca in munti? Du-le la Las Vegas, in Florida! Ele traiesc doar o clipa! Nu inteleg 'nemurirea!"
N-am nevoie de nimeni, lumea asta e oribila oricum, mai bine ma izolez. Inafara de arta nu a mai ramas nimic frumos.
Dar si 'ARTA', fara o pustoaica fraiera pe genunchi, parca nu e arta!
Pai atunci, daca vrei arta, cel mai frumos e in Elvetia! Gandeste-te la Hermann Hesse! Lupul de stepa : Steppenwolf! Gandeste-te la cei mai buni interpreti(Dinu Lipatti).La cel mai bun psihiatru :Carl Gustav JUNG!
Ca sa nu zic si de altii!
CG Jung si-a facut singur CASA!povestea chiar el in memorii):mai multe camere, dar esential a fost TURNUL!
Turnul (de fildes) este cel mai important! Acolo te duci ca sa sibiozezi cu divinitatea, cu subconstientul tau! Acolo nu intra nimeni, decat TU!
(nevasta-ti face placinte la subsol).
Nu-mi mai spune de ARTA! Ca-mi schimb obiectivul!
Normal ca ARTA este totul!
Cred ca avem despre ce discuta, nusj, tu ai chef?
Cred! dar sa nu fie discutii antiregim(hoti) anti religie si antifemei ( ca sunt si ele dragute si necesare).Dar fara homosexuali, asta-mi repugna! De aia nu-mi plac tarile nordice!
La oras.Probabil pentru ca sunt satul de viata la tara.
Desi, la batranete, recomand la toti sa se mute la tara, in natura.
La oras pentru ca este o populatie foarte mare si nu este chiar asa de liniste si urat.Tie unde iti place mai mult?
Nici intr-un oras aglomerat, nici intr-un sat, as prefera un oras mic, fara prea multa aglomeratie.
Bafta!
Tu nu esti intarcat? Mai ai nevoie de 'mama?"
Eu aș dori să trăiesc la marginea unui oraș popular dintr-o casă pe pamint, deoarece voi fi integrată atit în societat foarte bine și tot odată m-as află si în sinul naturii oarecum.
La oras, dar nu chiar in mijlocul orasului, langa oras, pentru a beneficia si de liniste si de distractii
Bafta!
Sa ti se indeplineasca dorinta.
Te-ai plictisit
Nu ți-e clar mai scap și eu de treabă
Inteleg.
La oras pentru ca ai mai multe posibilitati, de exemplu eu traiesc intr.un orasel mic fara mall, deci nu am posibilitatea sa merg la film, nu avem fast-food nimic, ZERO!