La tara, departe de aglomeratia si nebunia oraselor. Vreau sa ma scoale cocosul, nu tranvaiul...
Eu as vrea sa traiesc, in acest moment (care personal mi se pare destul de Critic), in Groenlanda.
Inaca nu i-am studiat harta, nu stiu daca are si orase in sensul occidental.
Mi-ar mai place in ALASKA, Nordul Canadei poate Noua Zeelanda.
Acolo se mai poate apuca, macar 10 ani de civilizatie, macar medievala.Am locuit intr-o iurta de zapada, e cald, vanat se gaseste greu, dar cine este cumpatat, poate supravietui, se pare ca au si internet acum.A se face dragoste acolo are o insemnatate mult mai spirituala, linistea sufleteasca este la Maximum!
Acolo nu se fura (maxim poate sa te viziteze vreun urs, dar nu-ti ia totul, rontaie doar ce arunci afara.Din iurta! Daca ai mancat o foca, o balena, ajunge si pentru alti pradatori (inca).
Aici nu va mai dau mai mult de o jumatate de an, in care veti cauta, daca veti supravietui, si nu veti mai gasi 'piatra pe piatra' ca in MAD MAX!
Iar pentru mine VIATA CONTEAZA!
La oras.Probabil pentru ca sunt satul de viata la tara.
Desi, la batranete, recomand la toti sa se mute la tara, in natura.
Locuiesc la oras si imi place deci ---> la oras. Cred ca m-as plictisi la tara.
Ai mai! Ma dezamagesti! Fetele 'e ' grabite! Ce sa faca in munti? Du-le la Las Vegas, in Florida! Ele traiesc doar o clipa! Nu inteleg 'nemurirea!"
N-am nevoie de nimeni, lumea asta e oribila oricum, mai bine ma izolez. Inafara de arta nu a mai ramas nimic frumos.