anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unde este Rosalia? Rosa a noastră cu filosofiile ei? A mai văzut cineva întrebări de la ea? A răpit-o șeful ei, de care spunea ea, că voia să-l invite acasă la ea?

Răspuns Câştigător
| Lioana a răspuns:

E mereu prezenta dar isi schimba chipul si numele asemenea unui spion care isi sterge urmele.
Acesta e linkul paginii ei care nu se schimba chiar daca se schimba numele si poza.
https://www.tpu.ro/utilizator/abxwxv

| RAY a răspuns (pentru Lioana):

Ea e rozalia face mișto de voi

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Tu încă mai trăiești cu teoria cum că eu sunt Rosalia? laughing) Doamne, Ray! Mai schimbă teoriile, te rog laughing că asta nu se aplică. laughing Ba mai mult, Rosalia sau Marfil sau cum o mai fi chemând-o acum, mi-a dat și ignore. laughing) Deci suntem două persoane cât se poate de diferite. laughing

| Lioana a răspuns (pentru RAY):

M-am gandit si eu la asta. Știu ca are mai multe conturi dar nu ma pronunt fara dovezi.

15 răspunsuri:
| DjSannan a răspuns:

Buna intrebare, chiat ma intrebam unde a disparut?

| Goete a răspuns:

Uff...
Sa fie blonda asta de langa mine?
Ca de cand e aici vad ca nu mai scrie!

| anonim_4396 explică (pentru Goete):

E o fată cu un floarea soarelui la fotografia de profil și e genială în întrebări. Și era activă la întrebat. Acum văd că a dispărut. O zi nu ar fi nimic, dar două deja devine suspicios.

| Goete a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu cine e. Adica nu stiu daca chiar e fata sau are doar fantezia asta

| mastadont a răspuns:

Dispărut? E mai activă ca nici-o dată doar că și-a schimbat numele, în ultima săptămână a pus peste 30 de întrebări.

| LordCristobal a răspuns:

Rosalia nu a disparut, acum o cheama Marfil31.

| blackann a răspuns:

Daca ai raportat-o si pe ea si i-au inchis contul? Cum m-au avertizat si pe mine, tot din cauza ta.
Si dupa ne duci dorul pe aici.

| anonim_4396 explică (pentru blackann):

Aaa, deci tu ești Rosalia să înțeleg, nu?

Știi că vina e numai ta, ok?

Tu m-ai șicanat. Acum suporți consecințele.

Nu duc dorul nimănui. Uhhh, cu atât mai mult Rosaliei care mi-a dat ignore. Deși nu i-am făcut nimic.

Și de ce aș duce dorul cuiva de pe o aplicație online?

| blackann a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai public spui asta, dar in privat imi dai mesaje, fiind ingrijorata de existenta mea.

Patricia…. Fii asumata!

| anonim_4396 explică (pentru blackann):

Singura asumare pe care o să mi-o asum în viața asta este când am să te ucid pe tine, oricine ai fi în spatele contului. Dacă nu aflu cine ești, fac o păpușă Voodoo și tot am grijă să nu mai exiști. Nu uita că blestemul pus asupra ta, încă este viu. happy Deci vezi-ți de contul tău, Ana neagră. laughing) O să fii exmatriculată de pe TPU dacă nu încetezi. laughing)

| blackann a răspuns (pentru anonim_4396):

Aoleu, nu ma speria.
Multe frustrari ai….

| Iepuroi a răspuns:

A prins-o nevasta sefului