E mereu prezenta dar isi schimba chipul si numele asemenea unui spion care isi sterge urmele.
Acesta e linkul paginii ei care nu se schimba chiar daca se schimba numele si poza.
https://www.tpu.ro/utilizator/abxwxv
E o fată cu un floarea soarelui la fotografia de profil și e genială în întrebări. Și era activă la întrebat. Acum văd că a dispărut. O zi nu ar fi nimic, dar două deja devine suspicios.
Stiu cine e. Adica nu stiu daca chiar e fata sau are doar fantezia asta
Dispărut? E mai activă ca nici-o dată doar că și-a schimbat numele, în ultima săptămână a pus peste 30 de întrebări.
Tu încă mai trăiești cu teoria cum că eu sunt Rosalia? ) Doamne, Ray! Mai schimbă teoriile, te rog că asta nu se aplică. Ba mai mult, Rosalia sau Marfil sau cum o mai fi chemând-o acum, mi-a dat și ignore. ) Deci suntem două persoane cât se poate de diferite.
Daca ai raportat-o si pe ea si i-au inchis contul? Cum m-au avertizat si pe mine, tot din cauza ta.
Si dupa ne duci dorul pe aici.
Aaa, deci tu ești Rosalia să înțeleg, nu?
Știi că vina e numai ta, ok?
Tu m-ai șicanat. Acum suporți consecințele.
Nu duc dorul nimănui. Uhhh, cu atât mai mult Rosaliei care mi-a dat ignore. Deși nu i-am făcut nimic.
Și de ce aș duce dorul cuiva de pe o aplicație online?
Pai public spui asta, dar in privat imi dai mesaje, fiind ingrijorata de existenta mea.
Patricia…. Fii asumata!
Singura asumare pe care o să mi-o asum în viața asta este când am să te ucid pe tine, oricine ai fi în spatele contului. Dacă nu aflu cine ești, fac o păpușă Voodoo și tot am grijă să nu mai exiști. Nu uita că blestemul pus asupra ta, încă este viu. Deci vezi-ți de contul tău, Ana neagră. ) O să fii exmatriculată de pe TPU dacă nu încetezi. )
anonim_4396 întreabă: