Vrei sa faci doar pentru diploma sau ca sa inveti ceva? Iti pot trimite pe mail cursurile mele de la Facultatea de electronica si telecomunicatii, specializarea electronica aplicata.
Inginerie fara sa ai macar 10 clase? Ce crezi ca inseamna asta? Vrei sa faci un dispozitiv? Ai idee de o aplicatie? "electronica si/SAU inginerie"? E un domeniu vast; spune clar ce vrei. Cursuri nu gasesti, decat daca cunosti pe cineva, sa iti dea meditatii.Dar fara matematica din liceu m1 ( integrale, serii, derivate partiale, etc) plus fizica de "la mintea cocosului" aia cu Ohm si Kirchhoff. Ar trebui sa iei manualele unui copil din liceu, si abia dupa ce ai inteles ce e acolo sa ceri mai mult.Crezi ca sunt degeaba 12 clase? Tot ce am facut in trecut, se foloseste in practica. Ai aici un link"ajutator". http://ro.scribd.com/doc/36642484/Bazele-electrotehnicii-Mandru. E o carte, care se numeste "Bazele Electrotehnicii". Dupa cum numele spune, acestea sunt bazele. Daca tu intelegi 10% din aceasta carte de unul singur, are rost sa te gandesti sa continui cu electronica, Bafta.
Cate un curs cuprinde cam 500 pag plus indrumatorul de laborator si cate un soft pentru simulari ( de exemplu Orcad- simulator pentru orice circuit). Mai bine imi zici exact la ce te-ai gandit cand ai pus intrebarea asta si iti trimit cursul corespunzator nevoilor. In 6 ani de facultate se fac cam multe materii.( 6-7 pe semestu- fa tu calculele). Daca vrei de exemplu sa faci o aplicatie pentru telefon, iti trebuie programare.Iti trimit cursuri de java. Daca vrei sa faci un sistem de inchidere automata a frigiderului daca il uiti deschis, iti trebuie si limbaj de asamblare si ceva notiuni despre senzori. Nu are rost sa te speriu cu toate materialele, deci spune ce vrei.