| T0T a întrebat:

Unde vreți să plecați? De ce?

Răspuns Câştigător
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Toti vor sa plece in alte tari, eu as vrea sa raman in tara, cred ca cel mai mult mi-ar placea in Brasov big grin

14 răspunsuri:
| syd2 a răspuns:

Hmm, cred ca in SUA sau Russia, fiindca acolo poti sa te imbogatesti si sa devii popular, nu vreau sa duc o viata simpla din principiul ca vreau sa ma deosebesc de altii. Atat.

| T0T explică (pentru syd2):

Nu prea văd importanța în a te deosebi sau nu de alții dar fiecare cu preferințele lui.

| William a răspuns:

La culcare. Mi-e somn.

| T0T explică (pentru William):

Cam asta vreau și eu. Merci de răspuns.

| Kenya a răspuns:

In Miami, mi se pare un oras super in care as vrea sa am mut.

| Prezidentul a răspuns:

Pe luna, sa scap de handicapatii din Romania si de ajutoarele acestora.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey, GreyN!

Daca ar fi sa emigrez undeva, probabil as alege Germania. Insa mai intai de asta cred ca ar trebui sa calatoresc prin toata lumea, sa descopar locul unde chiar m-as simti bine. Momentan, nu pot sa-ti dau un raspuns clar. Tu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea sa plec in LA. Poate nu am dreptrate, dar cred ca acolo oamenii sunt mai draguti, nu e atata ura si lumea e mai "openminded".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Japonia! Este decat 15 % implicarea religiei in mentalitatea oamenilor big grin
Plus ca ar fi 1000 de motive sa plec acolo printre care : Civilizatie, curatenie, no manele, oameni dastepti happy

| ubox7007 a răspuns:

In Rusia, imi place la nebuni tara acea, as vrea sa fac turul ei, peisaje minunate, istorie cata vrei, etc. De asemenea mai intai as face turul Romaniei.

| T0T explică (pentru Th3AbSinTh3):

Eu nu vreau să plec din țară. Am vizitat foarte multe locuri din țară și avem o țară extrem de frumoasă. Eu vreau să stau pe la Padina. Divin loc.

| T0T explică (pentru anonim_4396):

Răspunsul anterior e și pentru tine.

| Mihaelagirl a răspuns:

As vrea undeva mai la deal si padure, loc retras si cu liniste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru T0T):

Buna alegere, Padina pare un loc minunat.