| unprietenaproape a întrebat:

Unii oameni planuiesc in detaliu lucrul pe care vor sa il faca iar altora nu le place deloc sa gandeasca inainte. iau totul din mers
din ce categorie faceti parte, cum e mai bine, cum ii denumiti?

5 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Fac parte din a doua categorie, dar mi-aș dori să fac parte din prima. Să am totul organizat, să știu când beau apă și când mă duc la WC. Glumesc, dar ai prins ideea.
Organizându-l, o să îți dai seama cât de mult timp liber ai, când te plângeai mereu că nu apuci să faci nimic într-o zi. (cum fac eu)
Las totul pe ultima sută de metrii și nu mă prea gândesc la consecințe. Când mă trezesc în fața faptului împlinit improvizez și iese cumva. Dar asta nu poate dura la infinit, nu?
Sau poate thinking

| AirănMeidăn a răspuns:

depinde despre ce e vorba
de obicei planuiesc fiecare detaliu. sau chiar daca nu fac asta, ma gandesc ce s-ar putea intampla si fac scenarii

| T0T a răspuns:

E clar mai avantajoasă prima categorie. Acum sunt unele aspecte care mă fac să fac parte din prima și altele din a doua.

| unprietenaproape explică (pentru T0T):

De ce e mai avantajoasa? mie nu mi place, eu fac total parte din a doua

| T0T a răspuns (pentru unprietenaproape):

E logic că dacă te gândești mai mult la lucrurile pe care le vei face, le gestionezi mai mult, stabilești anumite acțiuni, va ieși și mai bine. Încearcă. Acum nu e bine nici să te gândești prea departe. Dar fiecare lucru trebuie gândit bine ca să iei cele mai bune decizii. Cel puțin așa face un om inteligent, matur și cu capul pe umeri.