Eu am abonament RDS si netu merge bine. nu pica niciodata si am viteze mari, pana la 12mb/s si la download si la upload. nu am televizor
Eu am Telekom, de restul nu prea aș ști ce să spun. Eu sunt foarte mulțumită de el, am toate canalele de care e nevoie, cu netul n-am probleme, nu pică, iar viteza e bună.
Camilutele sunt denigrate de toti,, City si Psg... abia astept sa-i intampinam pe astia de la Psg pe Grove unde nu pleaca fara sacosa plina de goluri, iar cu City nu are Arsenal ce sa demonstreze cu ei, i-a batut an de an, cu tot cu miliardele lor avem ce ei nu vor avea niciodata, un palmares de invidiat. Maine e incarcatura mare, apoi vine pauza si dupa urmeaza maretul derby, si probabil o disputa a noastra.
Imi amintesc pana sa vina era arabeasca peste City, ca ei luau umilinte dupa umilinte de la clasicul Big 4 al Angliei, il au pe Guardiola acum, dar nu te speria ca sunt ei puternici... meciul cu Barza a fost o m.i.z.e.r.i.e, a fost 'omenie' dupa cum bine ne amintim de trecutul pe care l-a avut Gladiola la Barca. Pe City ii vedeam favoriti la inceputul sezonului si pe noi ne vedeam iar pe 2, dar lucrurile se vor schimba. Macar de s-ar retrage W0nger cu un ultim titlu in palmares!
RDS pentru ca e ieftin si bun
Vorbesc de internet, televiziunea nu prea ma intereseaza, doar meciurile si cum ei transmit o gramada ii aleg din nou.