Nu o urasc.
Sunt singura, si daca esti nu e asa rau, decat un prieten care sa te streseze mai bine stai calma faci ce vrei.:*
Parerea mea
Nu o urasc! Sunt singura si nu e ceva grav, ma simt libera! Nu trebuie vai doamne te-ai despartit de prieten plangi toata viata! Trebuie sa intelegi asta-i viata Eu una am suferit cand prietenul meu s-a despartit de mine si dupa mi-am dat seama ca doar mai sunt baieti
In momentul de fata sunt singura.
O singură zi de singurătate îmi oferă mai multă bucurie decât mi-au oferit toate triumfurile.
Sincer, nu urăsc singurătatea.
Sunt singură de când mă ştiu; dar nu mă afectează cu nimic. Dacă m-ar afecta cu ceva, mi-aş face noi prieteni şi aş petrece mai mult timp cu ei. Dar, nu prea ar fi genul meu. Să trăiesc singură nu e un lucru chiar aşa de rău, să ştii. A fi singur, înseamnă că nimeni nu te va face să suferi vreodată decât tu însăţi.
Dimpotriva! Ma simt exceptional cand sunt singura, adica mai tot timpul. Nu ma bate nimeni la cap, fac ce vreau, cand vreau, asa ca n-as renunta la singuratate pentru nimic in lume.
Buna! nu am de ce sa urasc pentru ca nu am trait acel sentiment al singuratati, si nici nu imi doresc sa il cunosc, sunt alaturi de mine cei dragi, deci nu sunt singura. tu ai "gustat" sentimentul singuratatii?
O zi buna si frumoasa sa ai!
@caramela- Din pacate, eu am ''gustat'' sentimentul singuratatii. Dar inca mai sper ca o sa scap de singuratate.
Nu dispera si vei vedea ca soarele va aparea si pe strada ta
O seara buna!
MadaAwwr întreabă: