| VeganusSalbaticus a întrebat:

Urmatorul pas in evolutia societatii este veganizarea?

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

"Veganizarea"... suna a ceva sinistru, sumbru. Mie imi miroase a bomba nucleara. happy Oricum ar fi, "veganizarea" duce la boli grave urmate de moarte.
Totul trebuie sa se faca treptat, si niciodata brusc. Omul trebuie sa stie sa inlocuiasca carnea. Daca nu stie, se va imbolnavi si apoi va muri -pentru ca rasa umana a fost invatata mii de ani cu carne. Omul trebuie sa devina mai inati ovo-lacto-vegetarian, apoi vegetarian, si dupa aceea vegan(consumator de alimente vegetale in stare cruda, nepreparate).
Un morcov, o varza -le mananc crude; dar daca-mi dai un cartof sa-l mananc crud (asa cum am vazut pe cineva), as da tot afara din mine. ^_^
Cineva se plangea de dureri de stomac. I-am recomandat ceva ce eu nu am testat (nici nu am avut vreodata nevoie): zeama de la cartofi cruzi. Mi-a spus ca i-a trecut durerea dupa aceea, dar mi-a zis si ca gustul era ca al sosetelor! ^^_^^
Exista zone unde oamenii sunt dependenti de cresterea animalelor. Acestia nu au cum sa fie vegetarieni (vezi eschimosii, toti cei care traiesc in zonele friguroase sau prea calduroase unde plantele nu ar rezista). Acestia ar muri daca nu vor avea alimente cu care sa inlocuiasca carnea.

44 răspunsuri:
| PersonajFictiv a răspuns:

Exterminarea prostilor, sa vezi atunci rasa umana de care poti sa fii mandru.

| VeganusSalbaticus explică (pentru PersonajFictiv):

Esti vegan?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O lume plină de NOname?
Pas.

| VeganusSalbaticus explică (pentru anonim_4396):

De ce nu?

| MihaiNicu23 a răspuns:

Nu pentru ca se vor inmulti animalele prea mult.

| VeganusSalbaticus explică (pentru PersonajFictiv):

Daca iti ucid familia ai sa ai o problema cu mine, atat timp cat esti ok cu actul de a ucide?

| VeganusSalbaticus explică (pentru MihaiNicu23):

Si chniezii sunt multi dar nu cred ca a ii ucide e o optiune pe care o consideri ok. Deci numarul lor nu e o scuza pentru crima.

| Drimmero a răspuns:

Urmatorul pas este sa dispara tentativele de trolli din societate,, trollingul e o alternativa a unor oameni destepti, de aia spun ca ceea ce vad pe aici sunt doar tentative a unor pusti care au prea mult timp liber in vacanta.

| VeganusSalbaticus explică (pentru Drimmero):

Ce legatura are asta cu ce intreb eu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru VeganusSalbaticus):

De ce? Dacă spun că veganismul e o prostie, e ca și cum aș spune că-mi place să torturez copii pentru unii de pe aici. Ăsta ar fi unul din motivele pentru care veganismul nu e cea mai bună opțiune. Ajunge să fie o religie, un scop în viață.Și nici nu e echivalentul elixirului tinereții.
Sunt alte lucruri mult mai importante, care ar trebui schimbate ca socieatatea să evolueze.

Daca spui ca veganismul e o prostie e ca si cand ai spune ca e o prostie sa ii acuzi pe cei ce tortureza copii mici. La urma urmei nu e nicio diferenta intre un copil mic de cateva luni si un purcel sau vitel.

| 4b a răspuns:

''Noua zecimi din fericirea noastra se bazeaza pe sanatate'', a spus filosoful Schopenhauer.
Si da, ar fi misto o astfel de schimbare!

| VeganusSalbaticus explică (pentru 4b):

Tu te-ai convertit la veganism?

anonim_4396

Nu.Absolut nicio diferență. Darwin ar fi mândru de tine.
Sincer, da, între tine și un vițel chiar nu e nicio diferență. Aceeași dezvoltare/lipsă de dezvoltare a creierului.

Daca tu consideri ca vreo diferenta relevanta pentru discutia noastra te ascult.
Si prin relevanta ma refer la o diferenta care sa arata ca intr-adevar nu e bine sa omori un copil, dar e ok sa omori un vitel.

anonim_4396

Nu am zis că e bine să omori un vițel.Dar dacă ai de ales, mai bine omori un vițel decât un om.
Diferențe relevante....superioritatea dpdv biologic.

Deci daca ai de ales intre a omora un tigru si un om ai alege sa omor omul, deoarece tigrul e superior dpdv biologic? Un tigru din ala ar rupe un om in doua, adica e superior.
Fiecare animal e superior in felul lui. Pasarile sunt superioare la zburat, pestele la inotat, omul la ale lui si tot asa.

| RAY a răspuns:

In nici un caz, astea sunt prosti, omul este ominvor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred că Iisus ar fi invidios pe apostolii veganismului...

| VeganusSalbaticus explică (pentru RAY):

Daca e omnivor atunci cum de sunt atatia oameni vegani?

anonim_4396

Și tu la debitat prostii sad
Depinde cine e omul... poate l-aș alege pe ellaughingDacă ești tu...n-am de ce să stau pe gânduri.

Ce prostii ma? Recunosti ca nu mai ai ce sa zici si aplezi la insulte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clar!

anonim_4396

Nu,doar că m-am plictisit.
Nu am de ce să îți explic biologie de clasa a 7-a.Un vegan fanatic ca tine ar trebui să știe.

| Alfred0703 a răspuns:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu Se va intâmpla asta, deja suntem prea multã populatie si nu o sa putem trãi toti cu produse vegetale, sa fie si de calitate o sa fie murire de foame.
Acum cu atât mai bine ar trebui sa fi egoist si sa nu/ti pese de sanatatea altor oameni si viata animalelor, traieste tu viata sãnãtos cu o alimentatie bazatã din plante de calitate, nu trebuie sa incerci sa bagi la alti oameni in cap chestiile astea, fiecare face cum crede si se simte el bine. Cu cât incerci sa convingi de ceva o sa se intâmple exact opusul.

Ai zis ca daca un animal e superior biologic are pripritate in fata altuia.
Ceea ce nu are sens pentru ca fiecare animal e superior in felul lui. Nu e unul mai cu mot.

| VeganusSalbaticus explică (pentru Alfred0703):

De ce carnistule?