"Veganizarea"... suna a ceva sinistru, sumbru. Mie imi miroase a bomba nucleara. Oricum ar fi, "veganizarea" duce la boli grave urmate de moarte.
Totul trebuie sa se faca treptat, si niciodata brusc. Omul trebuie sa stie sa inlocuiasca carnea. Daca nu stie, se va imbolnavi si apoi va muri -pentru ca rasa umana a fost invatata mii de ani cu carne. Omul trebuie sa devina mai inati ovo-lacto-vegetarian, apoi vegetarian, si dupa aceea vegan(consumator de alimente vegetale in stare cruda, nepreparate).
Un morcov, o varza -le mananc crude; dar daca-mi dai un cartof sa-l mananc crud (asa cum am vazut pe cineva), as da tot afara din mine. ^_^
Cineva se plangea de dureri de stomac. I-am recomandat ceva ce eu nu am testat (nici nu am avut vreodata nevoie): zeama de la cartofi cruzi. Mi-a spus ca i-a trecut durerea dupa aceea, dar mi-a zis si ca gustul era ca al sosetelor! ^^_^^
Exista zone unde oamenii sunt dependenti de cresterea animalelor. Acestia nu au cum sa fie vegetarieni (vezi eschimosii, toti cei care traiesc in zonele friguroase sau prea calduroase unde plantele nu ar rezista). Acestia ar muri daca nu vor avea alimente cu care sa inlocuiasca carnea.
Nu o face pe mironosita,, nici nu e mare efort sa-ti dai seama ca ai o tentativa de trolling.
Ce e trolling? Zi un singur lucru care e troling din tot ce am zis eu.
Omul e animal, fetita care o arzi cu biologia de a7 a pe aici. N-ai ce ma invata tu pe mine.
Eu sunt Vegan! Cine e cu mine? Impreuna, spre un viitor imbelsugat.
Știi la ce mă refeream.Sau presupun că știi.
Nu am, într-adevăr.Mai bine îi explic peretelui.
Acum vreo 2 sau 3 ani parca, intr-o duminica ploioasa si plictisitoare se nastea GoguVeganu pe TPU. A avut vreo 10 vieti, dar toate foarte scurte din cauza ca nu apuca bine sa se reincarneze si sa respire cat de cat in noua existenta ca era deja condamnat la moarte iar si iar (pana s-a plictisit sa renasca si a iesit la plimbare cu cainele prin ploaie). Nu se stie de ce era judecat asa de aspru, el nu facea nimic rau, doar incerca sa le deschida ochii oamenilor neveganizati cu privire la mocirla in care traiesc.
Tu deja ai cam prea multe ore de viata. Ori iti faci treaba prea bine, ori dimpotriva, dezastruos de prost (eu inclin spre a doua varianta). Desigur, ar mai fi si a treia varianta, aproape la fel de probabila ca a doua si anume sa lipseasca temporar unele persoane cu sau fara nume de pe aici.
Eu sunt pentru un stil de viata vegao-salbatic. Adica consum strict de plante si legume nepreparate, cum mananca si alte animale erbivore. Dar aici e doar opinia mea.
Ideea e sa fii vegan...
Eu sunt tembel? Priveste ce a facut societatea din tine. CRIMINALULE!
Eu nu am nicio indoiala ca esti troll, asa ca nu are rost sa imi povestesti despre stilul tau de viata.
Aici e site de intrebari pentru oameni care au nevoie de rezolvari sau care vor sa invete, nu pentru propaganda nazista... asta... vargata, ba nu, era ceva care incepea cu v, dar nu mai tin minte cuvantul pentru ca nu exista in limba romana, varzatori cumva?