| RAY a întrebat:

Utilizatorii tai preferati de pe TPU? De ce?

Care utilizator crezi cel mai:

Amuzant?

Intelegent?

Ce dă sfaturi utile?

Prietenos?
aceasta categorie e mai populara asa ca am postat-o aici
https://www.tpu.ro/......uri-utile/

Răspuns Câştigător
| GoldenZenith a răspuns:

Tu, tu, tu, tu kiss

10 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Tu esti cel mai prietenos big grin

| RAY explică (pentru Freya1):

Wow ma uimesti, ce minune nu ma urasti nu e de bine

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Da pai tu vorbesti cu toata lumea si si daca te injura careva vorbesti frumos si incerci sa nu ii superi.Pentru mine este putin ciudat ca eu ma atac si aprind repede sunt antisociala si nu oricine imi poate fi prieten

| RAY explică (pentru Freya1):

In timp te auto controlezi, cei care injura, jignesc duc lipsa de inteligenta, ratiune ei find niste primitivi mintali si slab dezvoltati ca educatie, bun simt, civilizatie, nu am cunoscut un om inteligent care sa ma urasca

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Eu sunt mai rea de gura asa ca stau prost cu nervi si rabdarea dar acum zic acum imi trece nu am urat pe nimeni de cand ma stiu si crede-ma ca mi s-a facut mult rau la viata mea

| Drimmero a răspuns:

N-am vreun user preferat,, eu sunt printre userii preferati in lista altora, cam aici e diferenta/
Glumesc si eu...sunt cativa care imi plac si-mi sunt simpatici, tu esti pe lista.

| RAY explică (pentru Drimmero):

Ma bucur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Încă nu am un utilizator preferat, deoarece nu am apucat să vorbesc cu vreunul şi să îl fac "preferat". Din răspunsurile de pe aici, cred că acelea utile sunt date de corbulalbrosu

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Si eu spun ca legat de categoria dragoste si sex si de sfaturile la categoria respectiva el e campoin

| Victor453 a răspuns:

Am dat eu intrebare, nio raspuns 2 utilizatori da aici...nui cinstit)))
Oare sunt mai rau((