Daaaaaa, chiar c-as vrea, dar as vrea ca macar televiziunile sa schimbe ceea ce transmit
In fanteziile mele pot chiar sa zbor dar in viata reala toata lumea stie ca nu e posibil asa ceva dar privind in fantezii da iar in viata reala NU. totul decurge
perfect iar totul are un curs stabilit de Dumnezeu iar nimeni nu il poate schimba.Este ciclul vietii
Căutarea presupune spontaneitate, necunoscut şi voinţă. Dacă schimbi realitatea cu o telecomandă, după bunul plac, nu mai poate fi vorba de o căutare verosimilă.
Poate se strica telecomanda...Aduci in calcul imprevizibilul.In contextul respectiv tine loc de trecere,schimbare a formei(indoire). Insa doar pentru ca tu deja mi-ai raspuns la intrebare, asta nu inseamna ca pe axa timpului, situat undeva, nu exista inca acest raspuns al tau, inca nepostat.
Şi dacă ai baterii? Adu în calcul imprevizibilul. Gândeşti mult prea departe şi fără sens.
Sa vedem si la tv mai multe realitati frumoase, nu doar din cele rele. Daca tot nu putem schimba realitatea macar sa vedem ca exista si realitate frumoasa
Si ce sa schimb la realitate? Ii voi schimba realitatii viitorul, dar tinta precisa a degradarii complete din timp este iminenta.
Era un film de genul asta cu Adam Sandler, o comedie, evident, pana la urma ajunge sa regrete.
Da, mi-ar placea.Cate as putea sa fac.In primul rand mi-as schimba mentalitatea, in una absoluta.Tot ce citesc,vad,aud, gandesc, visez, etc sa retin.Sa nu uit niciodata nimic, chiar daca realitatea nu e asta.
Nu vroiam neaparat o perspectiva din punct de vedere religios(prea multe ghivece), insa oricum, prestabilit e discutabil in contextul in care asa zisul Dumnezeu, poate, cine stie, nu este decat un calator, la fel ca si noi.
Nu. Daca s-ar putea, atunci as avea o responsabilitate mult prea mare. O responsabilitate ce nu tine de fiinta umana, parerea mea.
Nelutu236 întreabă:
SaveTheNature întreabă:
Mindfulness întreabă: