As putea să scriu toata ziua cât de că cat e Florentina, dar mi-e lene. Chestia e că tu o apreciezi doar pentru că era sinceră și pentru că vorbea cu tine. Dar și eu am fost mereu sincer și cu toate astea mi-ai dat block vreo 2 ani. Și da, probabil consideri că am fost rău si de ****, de aia mi-ai dat block. Deci, dupa cum vezi, actiunile contează mai mult decat faptul ca esti sau nu sincer.
Slabanoaga? Cum o chema ca am si uitat.
*Florentina*
Asa. Ma intreb prin ce internat este. Daca tin minte acum cateva luni tot baga dume ca are iubit. Saraca de ea.
Va rog sa nu faceti misto de ea, ok
Imi dai ignore daca continui? :X
Nu,dar ea e prietena mea si nu as vrea sa o jigneasca cineva, e o fata sincera, serioasa, buna
Numai tu puteai spune asa prostii despre ea. Nu, de fapt si Drimmero mai sus tot asta ar spune
O cunosti cumva real?
Doamne fereste. De ce as vrea sa cunosc una ca ea?
Atunci nu spune ca nu e sincera, serioasa ca nu sti, eu unu asta am vazut, asta cred
Ea nu se referea ca el trebuie să aiba un loc de munca decent. Ea voia bugatti si vacante în Tenerife. Exact ce vrea si o femeie din aia de 1.80 cu corp de model, de la un bătrân cu bani. Diferenta dintre ele e că Florentina arăta ca după reanimare și nici nu avea inteligenta necesara sa convinga un batran să-i cumpere ceva.
CIne a spus ca nu e sincera? A fost foarte sincera cand a zis ca prefera pe unu cu Bugatti decat pe unu cu bicicleta. O fata crescuta in puf care pana la varsta ei nu a lucra o zi macar. Doamne fereste ca nu e deloc materialista!
Raspunsul anului
In fiecare dintre noi exista materialism, eu n-am vazut sa afirme asa ceva
Ce potop treaba am cu ea, iar te mananca,, Brokenico?
Bineinteles ca nu. Daca esti chior si vezi doar ce iti convine. Cum se face ca tu esti singurul care a vazut o fata de "treaba" si nu o hahalera materialista.
Doar faceam misto ca stiam ca te simti. Stiu eu care e febletea ta. Am vorbit cu ea zilele trecute.
Cine? Uimeste-ma
Asta am simtit eu,ca e o fata sincera, sinceritatea doare, rar asa o fata sincera ca ea parera mea, a fost sincera, dar multi urasc sinceritatea
Lol, credeam că lipsa Fabulosului te-a făcut mai sensiBIL și sentimentalist, rușine mie că am crezut asta.
Salut si tie, Jwoww. Am auzit că Fabulosul s-a prostituat în Anglia și că tu ești peștele lui.
Fabulosului?
Ai auzit bine, a devenit un sexual worker cum se zice mai nou și mai cilivizat, dar e oke, e fericit cu păsărici și râme zbârcite, face și el un bănuț.
Da Ray, Fabulosul
https://www.tpu.ro/utilizator/ltxv
Drim e amorezat de Flori?
Era. Acum aia s-a plictisit de El si l-a bagat la ignore.
Imi pare rau!
Te-ai si gasit pe cine sa intrebi asa ceva,, m-a tachinat 1 an intreg pe subiectul asta, macar de era adevarat/
Glumeam,Drim.
Tu nu esti cumva Tini? sau cine mai esti si tu?
Parca tu nu ai simtul umorului
Tini,Mini,Rini
M-ai lamurit,, nici nu stiu de ce te-am intrebat, bun sejur p-aici
De ce ma bagi pe mine in chestii de genul? Nu e suficient s-o zic ca nu am treaba cu ea?
Ce e in neregula cu voi oameni buni? Intru si eu sa vad ce raspunsuri sunt pe aici si vad certuri si chestii Si totusi de la niste usseri respectabili, credeam ca sunteti in stare de mai mult unii dintre voi
Inteleg ca fiecare are o opinie proprie, unii agreaza o persoana, altii o dezagreaza, dar incercati sa o tineti pentru voi, sau cel putin sa va exprimati opiniile intr-un mod frumos, ce rost are sa va atacati, si sa criticati viata altora? Va consumati degeaba.
Chiar aveti o viata atat de penibila si plictisitoare incat ajungeti sa va legati de viata altora? Chiar va credeti superiori celorlalti doar pentru ca aveti o alta opinie fata de ei? Daca da, draga "superiorule", sa stii ca ai un caracter infect! Multe se pot schimba, dar un caracter infect, ramane infect, mai bine ti-ai vedea de viata ta decat sa te legi de a altora!
De ce din pacate? eu sunt disponibil non stop, sa nu isi para rau ca ma iubesti fie si in secret, ador fetele care ma iubesc in secret, sunt misterioase se teleporteaza noaptea la mine in pat
continua sa visezi, că e gratis.
Haaaaaa,ce fata rea, din cauza nu o sa pot dormi la noapte, cum sa dorm stiind ca tu inimioara mea iubeste pe altcineva
Asa ceva? Plângem acum sau?
Reao, ce rea esti eu chiar credeam ca ma iubesti, da poti plange de acum poate isi mai dau o sansa
Ba,da pe bune, ce aveti cu Drimmero? Adica nu ca i-as lua apararea, dar totusi, mai usor.Adica daca la om ii place, treaba lui, nu treaba voastra. Fiecare cu preferintele lor fratilor.
Tu nu trebuia să te tai sau ceva?
Nu in viața asta
Btw, cine e iubita lui Drimmero? #Curiozitate
Maică-mea
Aoleu,imi pare rau pentru tine.
Da serios?
Tu chiar te iei dupa ei?
Un intelept arunca o piatra in put,, iar desteptii se arunca in el
Nu ma iau după ei, dar sunt curioasa cine e fata. Poate o cunosc.
Deeeeci, cum o cheama pe TPU? :3
Nu te-ai intrebat cumva daca eu nu am glumit?
Glumit sau nu, eu tot vreau sa stiu cine e persoana despre care vorbesc astia.
Https://www.tpu.ro/utilizator/abkgun
Despre ea este vorba,, nu ma intreba si tu daca am vreo tangenta cu ea...
Nu o cunosc, deci nu ma bag.
Dar nu am spus ca nu o sa o cercetez. Hehe :3
Mult succes in a cauta batalia cu morile de vant.
Citeste ce a scris KarmaSutra si sa iti fie rusine. Sa nu mai dormi la noapte!
Vorba lui Ray.E drăguță
Am citit.
Păi oricum nu dormeam la noapte, aveam de gand sa merg pe pagina de Facebook a Florentinei să-i fac "hate". Mă macină rău, sunt plin de ură.
De mine draguto?
Nu de tine.
Miai daramat sperantele ce sa spun, il cunosc?
Nu stiu daca il cunosti, nu e era asa activ pe aici, nu mai conteaza oricum, poveste incheiata!
Urmeaza sa ma iubesti pe mine, asta e, si mie mi-a placut de una dar s-a dus
Urmeaza sa nu iubesc pe nimeni, ce zici de asta?
Am ramas fara cuvinte
Ca esti ca mine
Nu trebuie sa ramai fara cuvinte dragul meu!
Wow ce frumos miai scris
Ce e asa frumos?
Wow,serios de cand?
Numai spui nimic? hai ma nimeni nu ma iubeste in seara asta?
Deja am spus prea multe
Daca tu spui
Si tu ma iubesti in secret? daca ajung la 200 ma insor
Ia-mă de nevastă, pot să-ți traduc documentare din engleză în română până te plictisești
Atunci mandruto te iau de nevasta
Wow...eu am venit aici ca e cea mai populara intrebare._. Asa am ajuns...
Simt ceva ca un atasament emotional,e in mintea mea,ma gandesc la ea,imi place cand o vad,i citesc raspunsurile,pai nu am vrut sa leg o relatie,asa ca nu niciodata nu am vrut sa merg mai departe,urasc dezamagirile, asa ca prefer singuratea mai bine, e aiurea ca dau si ignor fix la ceea ce iubesc, stiu e aiurea, am avut o relatie pe Orange chat acum multi anii am iubit-o foarte mult, dar asta e
Imi pare rau sa aud asta, dar sunt sigura ca aceasta experienta te-a facut mai tare si te-a ajutat sa te poti orienta in viitor cu privire la ce fel de om e cel cu care ai tangenta. chiar imi pare rau ca nu ai reusit sa gasesti o fata draguta care sa te indrageasca si sa va intelegeti si incredeti unul in altul, dar sunt sigura ca vei gasi doar sa stai cu ochii in patru, ca nu cumva sa iti ratezi jumatatea in cercul meu de prieteni, stiu multe fete chiar de treaba. si ele au aceeasi problema : dau peste tipi ce se prefac cum ca sunt buni, cu suflet si respect, iar in timp isi arata adevarata fata. la un moment dat, fetele fug pentru ca incepe sa semenee mai degraba cu un calvar toata relatia. dar cel mau rau lucru e ca uneori nu poti scapa de un baiat atat de usor dar am si doua prietene care si-au gasit jumatatea se mai cearta ei, uneori zilnic, alteori deloc, dar in cele din urma, se vede ca sunt facuti sa fie impreuna.
Sincer ba da am cunosc dar are iubit,sincer nu ma simt pregatit pentru asa ceva, nu-mi place sa imi bat joc de una sa o mint ca vreau relatie cand vreau doar sex, poate in viitor, dar crede-ma ca am terminato cu relaii pe net, m-am saturat de ele, numa minciuni si atat
Omul in general e condus de instincte nu de ratiune, peste 90% din decizi sunt emotionale nu sunt rationale, dorinta sexuala e un instinct primitiv care a evoluat o data cu omul,avem ratiunea de a reprima dorinta sexuala,dar cand apare dorinta nu suntem constienti de ia, ba da dorinta sexuala e importanta in lipsa ei nu ar exista iubirea,chimia aia, trebuie sa simti o atractie fata de persoana iubita, nu noi hotaram asta e ceva involuntar, inconstient noi doar suntem constienti de asta atat, as fi ipocrit sa spun ca nu conteaza, ba da conteaza
Am cont pe TPU de 2 zile si chiar m-am atasat de cineva, si nu e baiat. Este o fata care m-a ajutat.