Eu sunt sigura ca va fi un al 3-lea razboi mondial, si acest gand cu toate ca este dramatic de inspaimantator nu avem ce sa facem. Nu ma gandesc ca am mai putea face ceva atunci daca nu facem nimic acum
Pai va fi al 3-lea razboi mondial si va fi un razboi nuclear, deci o sa fie si sfarsitul lumii. logic ca ne sperie asta si de facut...ce putem face? oricum murim indiferent daca murim impuscati, din cauza bombelor nucleare sau de foame, va fi sfarsitul lumii deci nu prea avem ce face.
Noi stim teoretic ce aduce un razboi. prea mult nu ne sperie. cand vom trece prin el, at vom fi panicati.
Cred ca in situatia in care ne aflam la nivel global e foarte posibil sa inceapa un razboi. Nici pe mine nu ma sperie deocamdata, as prefera sa fie un razboi asemanator cu al doilea razboi mondial, cu o arma in mana si sa trag in inamic, iar daca mor asta e, mai bine asa decat sa mor din cauza exploziei unei bombe atomice alaturi de un oras intreg
Si-n 1 si in a 2 a varianta lumea o sa te uite! in fond si la urma urmei, "din pamant suntem si in pamant ne vom intoarce", ideea e sa nu suferi pana mori.
Adevarat graiesti, iar in legatura cu suferinta, cred ca mereu va fi in aceasta tara. Nu ma refer la suferinta inainte de moarte, ci in general.
Sunt de acceasi parere cu tine, dar ce crezi ca am putea face acum ca sa evitam o asemenea ''apocalipsa''?
Binenteles nu stiu in ce masura noi persoanele fizice dar marile corporatii, companii si cei care conduc lumea ar putea face multe
Se spune că atunci când va veni Al treilea război mondial, va veni şi aşa numitul Sfârşit al lumii... nimeni nu ştie când va fi asta, doar Dumnezeu .
Nu stiu daca se poate face ceva, planeta asta e suprapopulata daca zic bine. Suntem prea multi, trebuie sa se reduca numarul cumva.
Nu cred ca vine nici un sfarsit. Razboaie vor fi mereu, dar sa distruga pamantul si sa dispara rasa umana nu cred.
Aici ai drepatate suntem prea multi, ar fi necesar un al 3-iea razboi, sau ne-am putea muta si pe luna
Dar nu-ti face griji, noi romanii nu vom muri ne va feri Dumnezeu si ne vom continui suferinta si chinurile pentru a putea supravietui Asa cum o facem si in prezent
In plus, noi sumtem putini, nici nu ne vor baga in seama in caz de razboi
asa e si stim sa ne facem remarcati doar cu lucruri negative
Poate ca asta e un motiv pentru a arunca o bomba atomica in mijlocul romaniei Nu doar la noi e asa, in alte tari e mult mai rau, dar sunt mai discreti
Nu vreau sa par rasist, dar nu-mi plac nici mie tiganii. Majoritatea tarilor din europa superioare noua asa ne numesc ''tigani''. trist
De ce preferi sa fie peste mai multi ani? cam peste cati ani?
deci dupa ce mori tu, poate sa inceapa si razboiul cred ca de asta nici nu incepe, ca te asteapta pe tine
E mai bine asa, uite, avem oleaca de internet, oleaca de calculator, daca ar fi razboi nici curent n-ar fi
fwegvfwevfqwec întreabă:
anonim_4396 întreabă: