Eu sunt sigura ca va fi un al 3-lea razboi mondial, si acest gand cu toate ca este dramatic de inspaimantator nu avem ce sa facem. Nu ma gandesc ca am mai putea face ceva atunci daca nu facem nimic acum
Nu e asa greu pur si simplu vei iesi afara si vei vedea foc de artificii cu bombe, oameni morti, ca si atunci cand te-ai uita la un film horror, doar ca e 3D
Nu pot sa raspund la mesaje pe privat ca is junior, is mic in grad aici o regula tampita. totusi cam dupa cat timp as putea sa trimit mesaje?
Eu nu, imi zice ca Statutul de membru junior nu permite trimiterea de mesaje acestui utilizator.
Barbati vor primi pustoaice si femeile pusti .
Daca vine vine o sa ii recruteze pe cei mai buni la cs si Let's Go an play cam are cred ca ar fi eu unu as merge
Nu o sa inceapa prea curand.
Aliantele intre state nu mai sunt asa de puternice fata de cum erau iar dorinta de expansiune nu mai e atat de prezenta...
Daca e sa izbucneasca ceva va fi un razboi pentru resurse, dar o sa mai dureze zeci de ani pana la punctul asta, iar atunci...nu cred ca o sa mai am grija asta.
Si daca ar fi sa izbucneasca maine...asta e.
Asa cum bunicii nostri au trecut prin razboi asa putem sa trecem si noi.
Ar trebui sa ti se spuna neinfricatul oricum si noi vom fi martorii unui razboi in toata regula, dar nu se stie cand
Sper să înceapă cât mai sunt încă în viaţă. Nu de alta, dar vreau să-i văd cum mor pe toţi cei care au vegetat tot timpul, care fac atac de cord de la un sprint de 50 de metri.
O întreagă trilogie. Dacă nu chiar un serial cu 7 sezoane.
Pai de exemplu ce cauze cunosti tu care l-ar putea declansa?
fwegvfwevfqwec întreabă:
anonim_4396 întreabă: