Nimic. Imagineaza-ti perioada de timp inainte sa te fi nascut. Nu poti, pentru ca nu existai.
Probabil cand auzi "nimic" te gandesti la negru/alb. Dar nu vei vedea negru sau alb, pentru ca tu nu vei mai exista sa percepi asa ceva.
Va fi nimic - mai nimic decat nimic.
Adevarul este ca nu exista nimeni care sa ne spuna cu exactitate. Nici macar Isus pentru ca lui nu i s-a descompus corpul pana au ramas doar oasele si din cate stiu e posibil sa mai existe o oarecare activitate cerebrala nedetectata dupa moartea propriu-zisa.
De acord: moartea e o stare nonexistentiala. Dumnezeu are o baza de date numita "cartea vietii". Acolo stocheaza: ADN-ul, filmul vietii, cauza mortii si starea imediat inainte de moarte ( daca a murit fara o mana sau fara un picior ) a celor pe care ii va readuce la viata. Daniel 12. Apocalipsa 20.
Nu simti numic. Organismul tau simte. Cand e mort, toate simturile dispar. Si daca nu crezi in Dumnezeu, nu inseamna ca-i basm.
Eu in timpul vietii ma preocup mult mai mult ce fac cu ea, decat 'ce se intampla oare cand mor'?
Nu stiu cum sa zic... dar e o preocupare cam absurda, avand in vedere ca trebuie sa te ingrijesti de viata si viitorul tau
O sa fie exact ca atunci cand dormim! Nu stii nimic si au trecut 6 ore de som si te trezesti iar! deci ai murit si gata la revedere! pararea mea!