Si eu m-am ingrasat un pic. Incerc sa slabesc. In primul rand incerc sa am o alimentatie corespunzatoare. Pe langa aceasta fac si sport.
Cred ca m-am ingrasat putinadica ma simt mai greainsa fac aerobic, alerg, bicicleta.pfff vreau patratelepaaa
Eu am luat ceva kg dar, pentru mine e o realizare ca la cit eram de slabanoaga mai ca ma sufla vintul.Las' Alllinna ca vine primavara, faci mai multa miscare si le dai jos inapoi
Cu toate sarbatorile astea am luat si eu ceva in greutate.Nu stiu cat, ca nu am cantar da se vede ceva pe burta si solduri.Eu fac foarte multe dulciuri in casa si mananc foarte multe.Asa ca am renuntat sa mai mananc dulciuri si paine. Sport nu am timp sa fac, dar la mine totdeauna a dat roade faza fara paine si dulciuri.
Depinde de situatia in care ma aflu...insa eu nu am probleme cu ingrasatul! Acum ca sa ai o silueta perfecta o conditie ar fi si " don't worry, be happy", vezi pana la urma toate depind de asta!
Hi, scmpo! iti sugerez sa bei multa apa si ceai verde (cu putina zeama de lamaie). eu nu ma prea pot abtine de la mancare si nici sport nu fac decat rar, dar facand asa cum ti-am sugerat am slabit atat de vizibil intr-o perioada app scurta, ca am fost de-a dreptul surprinsa de efect! plus tenul e mult mai curat si mai luminos.bafta!
Asta-i adevarat (chiar ca trebuie sa mergi ...de vreo doua sute de ori pe zi ) sorry...
AdrianaBacescu întreabă: