| Antonia_Mocanu_1995 a întrebat:

V-ati intrebat vreodata de ce nu o arăta niciodata pe stapana lui Tom la față in "Tom si jerry"?

Răspuns Câştigător
| Andrei200202 a răspuns:

Pentru ca nu are rost? Acțiunea isi pune accentul pe cele doua personaje celelalte fiind secundare nu se mai deranjează nimeni sa i faca si fața, asta i doar parera mea. Din ce mi aduc aminte si in alte desene se intampla asta cum ar fi "Vaca si puiul" daca stii desenul.

16 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Si eu am curiozitati din astea cand ma imbat prea tare.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da, odata chiar.
Acum ca ai intrebat asta, de doua ori big grin

| Antonia_Mocanu_1995 explică (pentru Andrei200202):

Da mi-aduc aminte de desenul ala

| Andrei200202 a răspuns (pentru Antonia_Mocanu_1995):

Multumesc pentru funda insa nu stiu daca acela e raspunsul corect, e doar o explicație proprie. La această întrebare ar trebuie sa raspunda cei care se ocupă cu acele desene

Răspuns utilizator avertizat
| Dorotheea21 a răspuns:

Am inteles ca este util in productia lor, (a desenelor). In animatie e greu sa desenezi fete umane si maini umane, din cauza asta producatorii evita fetele cat pot, iar 'mainile' au patru degete, nu cinci.

| Florin9Florin9 a răspuns:

Dacă e să fim cinstiți, odată au arătat-o dacă pui pauză la secunda potrivită din episodul ăla în care Tom dă petrecere acasă.

| Antonia_Mocanu_1995 explică (pentru Florin9Florin9):

Ok, am sa incerc cand ajung la acel episod

| Antonia_Mocanu_1995 explică (pentru Andrei200202):

Cu placere

| Florin9Florin9 a răspuns (pentru Antonia_Mocanu_1995):

Atunci când ea aleargă furioasă pe stradă ca să ajungă acasă, mai ales pe YouTube dacă dai viteza la 0, 25 și pui pauză se vede ușor.

| Antonia_Mocanu_1995 explică (pentru ThePrinceOfAllSaiyans):

Da, am dat si eu pe linkul asta

| Edyy5555 a răspuns:

Da e negresa ca si prajitura si grasa si cu batic asa imi imaginam eu in copilarie