| rox a întrebat:

V-ati trezit? ce faceti? ati fumat tigara? ati baut cafeaua? de cand sunt pe TPU n-am pus intrebari genlaughing) asa ca va intreb acum ca sa fiu in randu' lumii:d

19 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Eu acum m`am trezityawn
Neata` la toooti!kiss
Nu fumez, am baut o ciocolata calda si dupa aia o cana de iaurt, numai bine sa stau in baie toata ziuarolling on the floor

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Neata!big grin
Deabea acum m-am trezit, am mancat si am intrat pe TPU sa mai raspund la intrebari happy
U cf?big grin

nony
| nony a răspuns:

Cred ca o sa-mi fac o doza criminala de cafea, ca presimt ca azi avem mult de munca pe TpU.
Daca Mumoasa, Elena. SweetCandy sunte-ti treze de la ora asta e clar kiss

| SweetCandy a răspuns:

laughingpai dap m-am trezit...de fumat nu fumez...cafeluta n-am baut-o k nu a avut cine sa o faca si mi-e km lene...big grin ca nu prea am dormit asa binelaughing

| elena a răspuns:

Am baut cafeaua la 06.30, am trimis un nepot la serviciu si abia asteptam sa plece, sa intru mai repede pe TPU, ca ieri am lipsit de la apel...

| elena a răspuns:

"pho3nix" tu ai batut-o pe sora-ta, dar ea a vrut?

daniela
| daniela a răspuns:

Am baut cafeluta... de fumat nu fumez si acum mai am un tipc de timp sa stau cu voi

mira
| mira a răspuns:

Si o astfel de intrebare stimuleaza comunicarea.

| Pho3nix a răspuns:

Nu prea am dormit azi noapte, decat 3 ore.

Cand m-am trezit dimineata, mi-am facut incalzirea cu sora mea. Am batut-o pentru ca m-a enervat foarte tare si ea a cautat-o cu lumanarea.
Asta e, a meritat-o.

| Pho3nix a răspuns:

@Nu stiu... n-am intrebat-o.
Oricum... i-am zis sa stea cuminte ca o bat dar n-a vrut.
Chiar dimpotriva. A cautato si mai tare cu lumanarea si eu n-am avut de ales.

| Pho3nix a răspuns:

@rpunct

A plans putin.Mai mult s-a prefacut.
Oricum... n-am batut-o tare.happy

| Crisu_8081 a răspuns:

Am baut si eu cafeaua... tigari nu mai am...si incerc sa ma las.(pentru a 10-a oara)

| funnymantm a răspuns:

Vai ce nervos sunt. eu ma trezesc la 12 in fiecare zi! ce-i cu mine acum, la 10:30, treaz. straight face. m-a trezit vecinu sa ii dau bicicleta lu maicasa laughing.
ah. si nu zi de tigari ca nu mai am multe sad.
Vai ce emo sunt dimineata rolling on the floor

| rox explică:

Tigarile astea...nici eu nu fumez.adica fumam numai cand mi se oferea da' de ceva timp refuz la tigari asa ca, felicitati-malaughingmi-au devenit indiferentehappy. In schimb cafeaua, o dalaughing in fiecare dimineata ma cert cu mama pe cafealaughing.
@mumoasa, ma plimb dintr-o camera intr-altalaughingsunt singura p'acasa.

| rox explică:

@ criticul stiu cum e..am patit-o si eulaughing
@ silva laughing sedere placuta in baierolling on the floor

| rox explică:

A plans?big grin

| AllenTJ a răspuns:

Da, am fumat si am baut si cafeaua tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu m-am trezit fiindca n-am dormit azi noapte laughing
M-am bagat la dus, am mancat 2 caise, am tras o tigara, mi-am intins parul, mi-am facut manichiura, pedichiura, tot, frumushel big grin
Ma pregatesc sa plec in oras happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am trezit, mi-am facut bagajul sa plec la mare... dar cand m-am urcat in masina... a inceput sa plouarolling on the floor...asta da teapalaughing
Las pe maine marealaughing