Eu acum m`am trezit
Neata` la toooti!
Nu fumez, am baut o ciocolata calda si dupa aia o cana de iaurt, numai bine sa stau in baie toata ziua
Neata!
Deabea acum m-am trezit, am mancat si am intrat pe TPU sa mai raspund la intrebari
U cf?
Cred ca o sa-mi fac o doza criminala de cafea, ca presimt ca azi avem mult de munca pe TpU.
Daca Mumoasa, Elena. SweetCandy sunte-ti treze de la ora asta e clar
pai dap m-am trezit...de fumat nu fumez...cafeluta n-am baut-o k nu a avut cine sa o faca si mi-e km lene... ca nu prea am dormit asa bine
Am baut cafeaua la 06.30, am trimis un nepot la serviciu si abia asteptam sa plece, sa intru mai repede pe TPU, ca ieri am lipsit de la apel...
Am baut cafeluta... de fumat nu fumez si acum mai am un tipc de timp sa stau cu voi
Nu prea am dormit azi noapte, decat 3 ore.
Cand m-am trezit dimineata, mi-am facut incalzirea cu sora mea. Am batut-o pentru ca m-a enervat foarte tare si ea a cautat-o cu lumanarea.
Asta e, a meritat-o.
@Nu stiu... n-am intrebat-o.
Oricum... i-am zis sa stea cuminte ca o bat dar n-a vrut.
Chiar dimpotriva. A cautato si mai tare cu lumanarea si eu n-am avut de ales.
Am baut si eu cafeaua... tigari nu mai am...si incerc sa ma las.(pentru a 10-a oara)
Vai ce nervos sunt. eu ma trezesc la 12 in fiecare zi! ce-i cu mine acum, la 10:30, treaz. . m-a trezit vecinu sa ii dau bicicleta lu maicasa .
ah. si nu zi de tigari ca nu mai am multe .
Vai ce emo sunt dimineata
Tigarile astea...nici eu nu fumez.adica fumam numai cand mi se oferea da' de ceva timp refuz la tigari asa ca, felicitati-mami-au devenit indiferente. In schimb cafeaua, o da in fiecare dimineata ma cert cu mama pe cafea.
@mumoasa, ma plimb dintr-o camera intr-altasunt singura p'acasa.