| Adry05 a întrebat:

V-ati uitat aseara la Eurovision? Cum vi se pare melodia castigatoare? Cu cine tineati? Ce parere aveti despre faptul ca Romania nu s-a calificat in finala?

Răspuns Câştigător
| Lioana a răspuns:

Da. M-am uitat la Eurovision. Eu tineam cu Croatia dar din pacate nu s-a calificat in finala. De Romania nu imi pare prea rau ca nu s-a calificat. Nu imi place melodia. E prea deprimanta iar Ester s-a imbracat prea gotic pe scena.
In finala am votat cu Elvetia dar mi-a placut si piesa Olandei. Am prevazut ca aceea va castiga concursul si asa a fost. Duncan a cantat perfect live, a avut si atitudine si sentiment. Parca traia piesa. A meritat sa castige.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi s-a părut absolut nicio melodie bună. laughing
Păi când elita muzicală e Ștefan Bănică sau Tudor Chirilă chiar ar trebui să avem pretenția la finală? serios...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Adry05):

Nu prea.
Mi-a plăcut puțin italianul și puțin rusul.
Și mi s-au părut groaznici islandezii și nelipsitul mesaj despre Palestinalaughing

| RAY a răspuns:

V-ati uitat aseara la Eurovision?
da
Cum vi se pare melodia castigatoare?
jalnica,o fetita in corp de barbat, penibil
Ce parere aveti despre faptul ca Romania nu s-a calificat in finala?
cum sa se califice daca nici nu a votato romani, doi poponari au trimis-o si pe aia in Israel, apoi a avut un zid unde sa se planga

Cu cine tineati?

sincer, cu nimeni, nici sister nu m-a impresionat, cica erau surori feministe laughing

| Nirvanaaa a răspuns:

E ok, se putea si mai bine.Melodia Romaniei a fost mai ok decat altele.Nu imi placea, insa era mai buna decat a islandezilor sau cea a Australiei.

| Nirvanaaa a răspuns (pentru Adry05):

Mi s-a parut ca seamana foarte tare cu o melodie pe care o mai auzisem si de aceea nu m-a impresionat personal.Desi a fost pe placul publicului.

| Adry05 explică (pentru RAY):

Exceptand anul asta si anul trecut mereu ne-am calificat in finala, si melodia chiar a fost interesanta si interpretarea scenica si vocea.

| RAY a răspuns (pentru Adry05):

Dar nu ai observat ca si aia din sala publicul stiau scorul, se voteaza tarile vecine intre ele, Romania are vedete mari de muzica multe peste penibilul care a castigat, Inna, Alexandra stan, Andra