Da. Nu imi incalc niciodata cuvantul, cand il dau.
O singura data am facut asta pentru cineva si nu sunt mandru deloc de ce am facut
Adică? Când întârzii la ore, te numești persoana de cuvânt, din moment ce aveai un program stabilit? Când îți promiți că te trezești la o anumită oră, dar nu o faci, te mai numești persoana de cuvânt? Ți-ai propus niste obiective la început de an, dar nu le îndeplinești, te mai numești persoana de cuvânt?
Păi, nimeni nu este perfect și aș putea pune pariu că foarte mulți dintre noi am încălcat multe promisiuni personale sau nu, deci, ar trebui să ne mai numim persoane de cuvânt?
Da, eu mereu imi tin cuvantul cand zic ceva, doar cand zic ca nu voi manca de ex ciocolata la noapte, de multe ori incalc pentru ca real nu stiu ce voi simti la noapte, cand zic ca nu, nu am pofta, dar asa viz-a-viz de oameni mereu tin.
Matei 5:37 - " Vorbirea voastră să fie > și >... "
Pentru mine este foarte important să am grijă nu numai să-mi respect promisiunile făcute lui Dumnezeu, ci și să mă dovedesc demn de încredere în relațiile cu semenii mei.
Mi se întâmplă uneori să fiu nevoit să anulez o programare din cauza unor situații pe care nu le pot controla, având grijă să găsesc o modalitate de a remedia ulterior situația. Da, atunci când fac o promisiune sau sa îmi iau un angajament, fac tot posibilul pentru a mă ține de cuvânt.