Da. Acasa au tot timpul din lume in public trebuie sa se comporte mai decent. Hai ca in parc se mai iarta
Daca o face asa cit trebuie si cum trebuie este ok.Ce inseamna sa te pupi,ori sa te imbratisezi in public?
Pai si daca astepti pe cineva,iubita,iubitu la o intalnire,undeva in parca,vine ala,vine tipa,o pupi,ii dai o imbratisare,e normal
Ori stiiu si eu alta faza,iti da o veste buna,o stringi in brate o pupi etc.
Alta ocazie, is aia care nu se pot pupa, pipai acasa, nici la el nici la ea ies si ei in parca mai zse pupa asa putin, mai discret.
Deci toate astea mi se par normale.Ce nu-i ok, este cand vezi cate unia de astia zici ca nau mai vazut femei ori barbati niciodata trag unia de altii de zici ca fac lupte
aia da mi se par aiurea.
Da.100% mise face scârbă de așa oamenii am văzut mulți în parc unde se jucau copii și făcea rahaturile astea.
E ciudățel, da. Niste pupici nevinovați acolo nu deranjează dar pipăieli cu siguranță nu.
Depinde de ce pupic se vorbește. Un pupic scurt sau pe obraz e perfect ok, mai ales dacă se întâlnesc într-un parc.
Orice altceva, mă deranjează grav.
Sincer?
Nu numai că nu mă deranjează, nici nu mă interesează.
Pot să se dezbrace și să treacă mai departe.
Poate îi deranjează pe cei care au copii sau pe persoanele în vârstă. Pe mine de ce m-ar deranja? Nu sunt pudic.
Ma dezgusta.
Daca sunt cu ei, ma simt in plus.
Daca sunt parte din cuplu, nu fac chestiile alea in public. Trebuie un minim de intimitate, altfel mi se pare penibil/nepotrivit.
Nu ma deranjeaza, de ce sa ma deranjeze? Nu e nici o problema, ca doar nu isi dau in cap, nu se bat, nu fac nimic rau.
Si daca se pipaie ce? Nu e problema pana la urma, atat timp cat nu fac rau altora, e okey, ca doar nu stau goi pe strada, ca atunci e altceva. Si la nemti se mai pipaie si nu li se pare la oameni aiurea.
Vad ca doar la noi e asa, nu stiu cand o sa ne mai deschidem la minte.
Esti virgin amice? Vad, te deranjeaza nu doara aia care se pupa in public, te deranjeaza si raspunsul meu, desi nu vad de ce.Ai pus tu intrebarea sau ce?
Ai ajuns sa faci evaluari pe aici.Ba mucea, ia analizeaza ce am raspuns eu si ce ai raspuns tu, poti sa faci o analiza?
Iti zic eu, raspunsul meu este ca si al tau, doar ca e mai detaliat.Te intreb pentru ce ai evaluat tu raspunsul meu eronat? Esti un mucos cu muci in barba, du-te dreacu de aici, raspunde celui care intreaba si treci mai departe.
O venit peste prajit sa evalueze el raspunsurile mele.Ba fiecare are dreptu sa spuna daca il deranjeaza sau nu.
Vad majoritatea au zis ca nu-i deranjeaza.Pt ce evaluezi tu raspunsul meu eronat? Ba fata de antimatrie du-te si dati palme, esti praf.
Nu tii mimte ca atit te duce capu, asta daca ai asa ceva, ori daca ai se pare este gol.Din ce ai scris te-ai caracterizat f bine.Te roade ceva virginule sau ce? Dai ertonate raspunsurile doar la barbati, la aia ce nu-s virgini ori esti cumva gay.Asa spune esti gay, nu suferi cupluri barbat/femei faci spume, clabuci anitmaterie.Nu degeaba ai si numele asta de scena,atimaterie, cred ca ai si anticreier
Ai dreptate cu anti de toate nu prea ai ce sa vorbesti, ori sa te astepti sa iti vorbeasca normal, nu mai zic frumos.
Deci ati orice, asta da, las ca e bun si asa rau gay-ule
Nici eu nu aș face rău dacă m-aș băși și aș asculta manele fără căști în public, dar totuși e mai ok să nu o fac.
Valabil și la vorbitul tare în bibliotecă, mestecatul cu gura deschisă, etc.
Printre oameni se cere un comportament mai retras, e dovadă de educație.
Mie mi se par penibili cei ce exagereaza mai ales daca sunt trecuti de adolescenta.
Stai asa, nu pe organe, asa pe corp, imbratisari, la asta ma refer.
Pe organe nici nu prea poti, ca esti imbracat.
Si oricum vremurile s-au schimbat, libertinismul ia amploare, exista interes politic sa fie asa, sa fie haos.
Deci bunul simt dispare lent, plus ca apare intrebarea ca de ce nu e de bun simt cutare lucru?
Ptr ca si bunul simt ala a fost stabilit tot politic cu anumit interes, deci sunt tot niste valori care nu-s batute in cuie.
Se pot schimba oricand valorile asta.
Si pana la urma daca nu se dezbraca, pana la urma ce e mare chestie ca iti pune mana asa peste pantaloni? Chiar nu e o asa mare problema.
Dar eu nu am vazut asa ceva pana acum nici macar in Germania.
Deci nici nu se prea face.
Pai daca tragi o basina se aude sau pute, daca asculti manele deranjezi, daca cand ma pup cu una nu se aude, nu pute si poti sa nu te uiti, e altceva.
Tu compari chestii care deranjeaza si n-ai cum sa te feresti, cu chestii care nu deranjeaza, si poti sa le eviti.
Dar daca vrei musai sa te uiti la aia de se pupa, si nu vrei sa nu te uiti, uite-te, si de ce te-ar deranja ca se pupa unii?! Sau ca se pipaie? Nu are de ce.
Educatia asta e relativa, valorile morale-s relative stabilite politic, acum se promoveaza incet incet libertinismul peste tot, pentru ca se urmareste haosul si degradarea.
Dar am zis, eu nu am vazut oameni care se pipaie nici la nemti, ca se pupa am vazut, si sincer mi-e putin scarba, mai ales ca mie nu-mi place sa pup pe gura, dar nu ma uit, deci pot evita, in situatiile date de tine n-as putea evita.
Dar daca se pipaiau, nu ma deranja, ca doar nu se dezbracau acolo, ca punea mana pe pantaloni acolo sau ca punea in alta parte, era cam tot aia.
Tu stabilesti ce ma deranjeaza pe mine, si ce nu?
App, un sarut se aude la fel ca o basina, daca nu participi. Pleoscaie.
E jenant de scarbos.
Daca platesc o tarfa si ii dau o **** langa tine, te superi? Ca nu pute, si nu (prea) se aude.
Aici gandim la fel, daca se aude, daca pleoscaie sarutul ala, mi se face scarba, dar mi-e si daca doar vad.
Deci ne cam deranjeaza acelasi lucru.
Insa eu nu-s subiectiv, eu am gandit la general, ca aia care pupa pe gura nu se simt deranjati de altii care fac acelasi lucru in general.
Ciudat este ca unde se foloseste gura mi-e cam scarba, de ex cum ai zis ca daca ii dai m.e uneia langa mine si vad.
Dar daca i-o tragi normal si eu vad, sincer nu mi-e scarba.
Dar asa sunt eu, nu stiu altii cum ar fi, ma refer la open minderi, nu la aia cu precondeptii, ca la aia si daca le zici ca unu a facut ssex cu doua acasa, sar in sus chiar daca nu-i vede si nu-i aude.
De ex sexul oral pe mine ma scarbeste, nu mi se pare igienic sa bag gura exact unde e cel mai neigienic, penis, vulva, clitoris.
Dar nu sunt contra celor care-l fac, nu mi se pare imoral sau altele de genul! Daca lor le place, este okey.
Multi au problema ca proiecteaza gandirea lor si altora, si daca lui nu-i place, gata, e anormal pentru toti.
Nici eu nu sunt deranjat daca merg prin parc, iar pe o banca, doi indragostiti se pipaie, saruta, orice. Dar daca se intampla la coada in farmacie, sau la o masa in restaurant, e aiurea.
Pe unii chiar ii apuca oriunde, si nu se abtin.
O data lucram la instalatia sanitara a unei bai, iar prietenul instalator, se mozolea cu gagica-sa, in loc sa terminam dreac odata.
Acasa, in masina sau pe o banca retrasa, sa faca oricine ce vrea. Dar indragostitii astia care se balesc in locuri nepotrivite, sunt scarbosi.
Bine, la farmacie nu cred ca cineva face asta, eu n-am vazut vreodata.
Nici nu are de ce, ca nu stau mult acolo.
Dar la restaurant e putin aiurea, ai dreptate, ca mai si mananci acolo, si e de ajuns sa vezi o clipa si ti s-a taiat de mancat chiar daca dupa aia nu te mai uiti.
Colegu tau era chiar cu capu, trebuia sa-si faca treaba, nu sa faca aia, aia se face dupa munca. Mie nici nu mi-ar fi ars de din astea fiind la munca.
In general se face unde zici tu in masina, pe o banca. Nu o prea fac asa prin alte parti ca se inhiba ei multi din ei.