Nu ma deranjeaza, nu e ca si cum a vrut sa-si faca.
Am cateva semne de buna purtare, la barbie am cazut din picioare cand eram mic si aveam fantana de sange, avusesem rana deschisa si mi s-a inchis in cateva zile, am avut o cusatura mica parca, a ramas o mica cicatrice, nu m-a deranjat niciodata, nici nu se vede ca e parul des acolo, nici daca imi rad barba nu se observa, am avut si pe palma dreapta o ditamai cicatricea dar vad ca s-a dus, ma taiasem intr-o tabla, apoi dupa ce s-a tratat rana aia, am atins un pistol care lipeste tevile fix cu aceeasi mana si cam in acelasi loc unde ma taiasem in tabla dar vad ca din nou a disparut urma de pe mana, s-a regenerat pielea si am ramas fara semne. Cu siguranta mai sunt cicatrici mici pe corp de la diferite cazaturi/lovituri, dar nu se observa de par, majoritatea sunt pe picioare, nu fac vreun efort sa le ascund, in rest n-am semne pe corp, pe fata am scapat de d-astea din fericire.
Nu ma deranjează. Iubitul meu nu are jumătate dintr-un deget plus inca vreo 3 cicatrice vizibile in urma unui accident si il iubesc la fel de mult, asa l-am luat cum s-ar zice.
Eu nu am cicatrici, cel puțin nu vizibile.
Neeeah, mie chiar îmi plac. Ieși în evidență, plus că fiecare cicatrice is a constant reminder of a hopefully learned lesson.
Am picioarele pline de cicatrici, mai ales tibiile. La mâini nici nu mai zic(arsă cu țigara, lovite cu toporul, urme de cuțite etc)
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Cynthia20 întreabă: