anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va e frica de moarte? Cum va impacati cu ideea asta?

15 răspunsuri:
| AlexSalling a răspuns:

Nu imi este. Viata ii trecatoare, bucura-te cat o ai. Fii ferecit si fa pe altii fericiti (daca ai pe cine). Ce a spus Joyce Meyer, nimeni nu putea spune mai bine. "Enjoy Everyday Life( Bucura-te in fiecare zi)".

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e ca și cum m-aș gândi în fiecare zi la moarte.Nu am o frică abstractă.Dar îți dai seama că dacă cineva mă amenință cu un pistol îmi va fi frică.

| VictorFenrir a răspuns:

Nu-mi e, oricum toti vom da ortul popii

| Bondarel99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ceea ce ma sperie cel mai tare e ca nu știm niciodată când se va întâmpla...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Bondarel99):

Eh.Dacă o luăm așa oricând se poate întâmpla orice.Ar trebui să nu mai ieșim din casă?

| Freya1 a răspuns:

Mie nu imi e frica de ideea de moarte in sine imi e frica sa nu mor in chinuri (prefer subit sau in somn).
Singura chestie de care mi-ar parea rau daca ar fi sa mor acum e ca nu am apucat sa vad cat pot sa fiu de utila in viata.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu mi-e frica de moarte. Sunt crestin-ortodoxa, pentru mine moartea nu reprezinta un sfarsit si nici o amenintare. Traies fiecare zi ca si cum ar fi ultima, cu bucurie ca pot face ce imi doresc si sunt recunoscatoare pentru fiecare dimineata in care ma trezesc, intreaga la minte si la trup, alaturi de cei dragi mie

| HazelEyes77 a răspuns:

Pe mine nu ma sperie conceptul moarte...din punctul meu de vedere e doar o trecere dintr o dimensiune in alta. Incerc pe cat posibil sa ma bucur de ce imi rezerva ziua de azi savurez prezentul.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Mi-e mult mai frică de suferința provocată de moartea celor dragi, ori de problemele de sănătate, care la un moment dat, vor cauza moartea. Chiar dacă nu te poți împăca cu ideea, trebuie să înveți s-o accepți. Asta e viața...
Vezi, dacă te-ai fi 'născut' o albinuță, durata de viață era de 40-45 de zile (dacă nu mă înșel), asta dacă mureai de bătrânețe, nu strivită în picioare de un gură-cască. ))

| Bondarel99 a răspuns (pentru floresdemayo):

Mai bine ca nu sunt o albinuta...sau poate am fost happy

Cum ai spus si tu, e mai dureros sa traiesti cu ideea ca cei dragi te parasesc...

| DenisaFMM69 a răspuns:

Sunt nemuritoare? glumeam. trăiește clipa

| Harley18 a răspuns:

Asta e ciclul vietii toti ne ducem acolo candva, personal nu imi e frica.

| PainTech a răspuns:

Fun fact : Unii oameni sunt mai speriati de vorbirea in public decat de moarte.

| Bondarel99 a răspuns (pentru PainTech):

Da, eu am anxietate socială...

| HadesSs a răspuns:

De cele mai multe ori nu ne este frica de moarte ci de ce ramane in urma noastra, cate persoane sufera de asemenea ne este frica ca nu apucam sa facem destul happy. Eu unul cateodata inainte de culcare ma macina acest gand daca maine nu ma mai trezesc...