Nu stiu cum fac, dar ies bine din intalnirile cu rudele. Cu toate ca sunt neinsurat, mai nou mi-am dat si demisia de unde lucram.
Nu permit dialoguri prea indiscrete. Intorc intrebarile cu ironii, glume... Eventual deviez subiectul in spirit de gluma.
La final sunt cocolosit, probabil din cauza ca am ochii verzi.
Nu pune suflet in discutiile alea, nu se pun in CV si nu le pasa nici macar celor care te intreaba. Asa fac batranii care nu au subiecte de sprit.
Nu imi urasc rudele, dar personal nu imi face placere sa le vad de prea multe ori pe an. Cu cat ne vedem mai putin, cu atat mai bine.
Cand vin rude in vizita pe la familia mea, prefer sa ma inchid la mine in camera si sa astept pana pleaca.
Da ma inteleg foarte bine cu rudele mele si din fericire nu întreaba niciodata chestii personale deci e perfect.
Eu nu am treaba cu ei nici nu-i bag in seamă când ii vad ii evit pe toți îmi vad de munca mea si treaba mea reuniri de familie nici sa naud sa vad evit asa ceva mai ales daca ma întrebă cineva ceva de mine întrebări din alea prosteștii si fără rost si sens ma iau si plec ca ma enervez rău si mai bine îmi vad de treabă mea nu aud nu văd cel mai bine.
sfatul meu din toată inima evita asa oamenii alegerea iti aparține decizia este a ta.
IsoldeRose întreabă:
BitchInRedDress întreabă: